Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2640628

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tycker att målvaktsfrågan är intressant. Dels vet vi inte exakt vilka namn som funnits på tapeten, dels vet vi inte exakt vilken roll Brynäs tänker att nyförväret ska ha.

Det finns personer här inne som anser att Clara är tillräckligt bra för att vara en solklar etta. Då måste ju värvningen bli en solklar tvåa, och då har jag svårt att se kritiken mot typ Lundström. Du får inte en bättre solklar tvåa än så i Hockeyallsvenskan.

Mrmadhawk skriver också att Brynäs har gjort ett seriöst försök på Cannata men att den tyska klubben vill behålla honom som tvåa. Då är det inte mycket mer man kan göra där, då ligger felet snarare i att man inte tog Cannata istället för Lindbäck inför säsongen, men det valet är redan gjort och ingenting man kan göra åt nu.

Själv tycker jag att D'Orio framstår som den bästa målvakten av de som är tillgängliga, men samtidigt är det uppenbart att Löven har valt Svedberg före honom och att Östersund inte är superimponerade. Men jag tror att han hade varit bättre än Lundström.

Det positiva med Lundström är att han rimligtvis borde vara ganska billig, vilket borde innebära mer pengar över till utespelare (främst forwards). Jag hoppas fortfarande på 2 nya forwards. Om Zack Kassian är i hygglig form är han det klart bästa alternativet av de som spekulerats om, tror dessutom en sån spelare skulle kunna locka folk till arenan. Ta bara dagens match, jag är övertygad om att en sån pjäs hade varit otroligt jobbigt och nyttig framförallt i tredje perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror ändå Lundström kan bli bra, anser att den statistiken med AIK och Vita Hästen visar att han kan göra bra matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Kassian är klar för Sparta Prag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skönt att Gälla ändå tar upp domarna. Allergisk mot tränare som är fega på den biten.
Kommentera