Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2640706

Sv: A propósito de nada
Har kikat på matchen nu i efterhand och kommer fram till följande:

Vi är för svag på att knuffa bort & lyfta klubbor kring egen målgård. Blir puckstirrande och tappar markeringar. Detta VET spelarna om, det är en fråga om fokus & att jobba klart situationer.

Kopacka är en fröjd för ögat, riktig stjärna 🌟

Larsson känns avslagen, lojj i närkamper mellan varven, slarviga pass, periodvis dålig i backcheck etc… är det kaptensrollen i BIF som spökar..? Hoppas han växlar upp, det finns mycket hockey i den killen (annars spelar man inte 10 säsonger i NHL).

Linestein verkar ha brist på självförtroende, synd på en duktig talang som gör ett STRÅLANDE JVM.

Billins skjuter och skjuter från blå, men 9/10 puckar går 50-100cm utanför..

Rödin (precis som Gälla säger efter matchen) är extremt duktig på att skydda puck, men möts av slag & rapp över händer och klubba.. förstår frustrationen.

Domarna är, ursäkta franskan, under ALL jävla kritik idag. Jag spolade tillbaka i matchen och ser minst 7 (!!) situationer där spelare i Björklöven har klubban upp i handskarna på spelare i Brynäs. Herre min j*vla Gud.

Förlorar vi pga av domarinsatsen? Kanske, kanske inte, men att Brynäs ska ha fler PP i sista perioden är utom allt rimligt tvivel.

Blir också besviken på en del ”supportrar” här inne som skrattar åt misären åt att förlora en sådan match, vad är det roliga i det? Varför håna sin egen klubb? En supporter hånar ALDRIG sin klubb.

Jag tror spelarna är mer besviken än vi supportrar efter denna match. Vi ska tillbaka till SHL, så enkelt är det. Vi tar 3p nästa match.

Trevligt att läsa en hel del bra inlägg av användare som ex Sunemangs, Svensson62 & Peja, bland annat.
Go’ kväll på er Brynäsvänner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Attila: Jag tycker det var en fantastiskt nyttig match att få nu!! Detta ur flera synvinklar..
Det var slutspelskaraktär på matchen...Läxa nr 1..
Det går inte att glida . Göra u svängar ...vara veka framför eget o motståndarnas mål...Att inte gnälla på att Rödin inte får utv med sig Det kommer att se ut så när det blir slutspel...Mycket nyttig läropeng o hoppas att de tittar på matchen igen o igen o igen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Attila: ”Kopacka en fröjd för ögat…”

Ja om man bortser från det defensiva arbetet. Trots 3 mål igår var han knappt + i matchen, eller möjligen +1… Han behöver putsa sitt spel innan jag skriver under på det påståendet…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Attila: Fint skrivet! Helt enig om allt.
Även enig om att hylla de namn på användare här på forumet. Riktiga stjärnor. Fint!
Kommentera