Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2640760

Sv: A propósito de nada
Attila: ”Kopacka en fröjd för ögat…”

Ja om man bortser från det defensiva arbetet. Trots 3 mål igår var han knappt + i matchen, eller möjligen +1… Han behöver putsa sitt spel innan jag skriver under på det påståendet…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Han ligger på ca 20+ i +/- på 34 matcher. Han har gjort 25 mål. Klart att han inte alltid kan vara fenomenal i defensiven. Sånt får man ju köpa med en sådan spelare. Däremot finns det ju spelare som varken gör poäng eller ett särskilt bra försvarsarbete, som kanske bär lite större del av skulden. Att inte Kopacka är en fröjd för ögat och en storstjärna i HA är det nog många fler som skriver under på, än inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Ja om man bortser från det defensiva arbetet. Trots 3 mål igår var han knappt + i matchen, eller möjligen +1… Han behöver putsa sitt spel innan jag skriver under på det påståendet…"

Kopacka är 8:a i +/- -statistiken i HA med sina +20. Mycket bra! Eller...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Kopacka ställer till det ordentligt i egen zon vid ett mål igår och trots hans många mål önskar jag att han kunde använda sina medspelare lite oftare.

Dock får han väldigt högt betyg av mig ändå, spelare som öser in mål växer inte på träd. I övrigt tycker jag att Lindstein hade en svag match, Benn var bra men borde hållit rent vid kassen på 1-1. Tärnström tycker jag var bra med puck, men släppte sin gubbe vid två (?) mål tror jag..

Överlag ingen match vi ska vara nöjda med tycker jag, alldeles för slappt i egen zon. Skulle vara skönt med åtminstone en Tyler tillbaka och nåt nyförvärv.
Kommentera