Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648714

Sv: A propósito de nada
Gavve: ”men många glömmer att det tog Bulan 3 säsonger för att få Brynäs till en utmanare. 10e plats 2 säsonger (12 sen 14 lag) innan vi kom femma tredje året.”

Det är lite skillnad på spelarmaterialet va…?
Gällstedt förfogar över en av de starkaste trupperna som ställts på isen i hockeyallsvenskan. Ändå ser vi ut som en klassisk slagpåse mot lag som man knappt visste att de fanns. Och det blir ju tamejfan bara sämre och sämre.
Nä, jag tror Bulan hade lyckats betydligt bättre med det här gänget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas:
"Nä, jag tror Bulan hade lyckats betydligt bättre med det här gänget"

De ledande spelarna MÅSTE gilla att skita ner sig mest. Annars funkar inte laget.
Bula or no Bula.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Ja självklart! Jag skulle dock säga att vårt lag 15/16 (Tror Bulan tog över säsongen 14/15 men 15/16 var första från start) inte var så himla dåligt heller sett till materialet (ingen jämförelse eller motsägelse till ditt påstående).

Scott, Rödin, Westerholmarna, Pudas, Lucas Carlsson, Oskar Lindblom, Jörgen Sundqvist (ingen poängmaskin men ack så viktig spelare), Jesper Boqvist, Bertilsson, Felix Sandström & Nick Johnson t.ex. Sen kom Anssi Salmela in sent i säsongen också och gjorde en hel del poäng.

Sen borde vi precis som du säger inte bli utspelade i HA med det spelarmaterial vi har mot mycket sämre lag över tid. Vet inte om det är så att lag som spelat ihop sig över tid (över flera säsonger) presterar bättre sett till materialet de har eller om de helt enkelt har en bättre tränare än oss. Är väl bara Västerås och Löven där det också är "avgångskrav" mot tränaren och i Västerås fall kan jag verkligen förstå det då de ligger utanför slutspelsplats nu.

Det är hur som helst rätt tröttsamt att man efter 4/5 av säsongen spelad inte ser någon direkt spelidé (som fungerar) och det enda som Gällstedt säger är att det ser ut som skit match efter match. Går vi inte upp i år skulle jag bli extremt förvånad om Gälla och framför allt Alcén får vara kvar. Mycket kan vi fans tåla men någonstans går väl gränsen för oss alla.
Kommentera