Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648870

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Superintressant tanke, men känns som någonting man bygger och implementerar under försäsongen snarare än testar i detta ganska sena läget av säsongen. Alcén har byggt alla sina Brynäslag på ett helt motsatt sätt med en väldig tydlig kedjehierarki och med ditt förslag skulle man därför behöva tänka om från grunden. Det som man måste göra nu är att ta in ytterligare 2 forwards som breddar varav åtminstone en är en kapabel BP-spelare.

Eftersom Benn har gjorts om till en powerplay-back i Brynäs skulle man egentligen må bra av en defensiv tuffing också, eller kommer han helt plötsligt att bli den spelaren i slutspelet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har också tänkt på det med Benn..
När han kom så spelade han i de första matcherna fysiskt och på ett sätt som man förväntade sig.
Nu ser man honom knappt sätta in en tackling i matcherna..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: På tal om "defensiv tuffing". Några nyheter kring Berra? Är han borta måste han ju ersättas så gott det går.

Detta skrevs ju för 2 dagar sen och har inte läst något mer än så sedan dess.
"Ja, han spelade ju inte resten av matchen så jag skulle ljuga om jag sa att det är lugnt. Men jag vet faktiskt inte, säger Brynäs assisterande tränare Ove Molin"

Edit:
Tror också att det är helt rätt tillfälle att slänga in Lindblad. Clara har ju inte gjort några dåliga matcher även om vi förlorat och tror ingen kommer döma honom när vi vet hur det sett ut i Brynäs de senaste matcherna.
Kommentera