Brynäs IF

713742 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657317

Sv: A propósito de nada
Inga förslag på laguppställning om vi blir kvar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Inga förslag på laguppställning om vi blir kvar?"

Jo, men det är ju inte lika roligt. Men eftersom du frågade så spekulerar jag vilt nedan.

Kelleher Vesel Hawkins(NY)
Tärnström Larsson Rödin
Pettersson(NY) Ölund Nordh
Kvist Ohlsson Lindblom
Talang

Bertilsson Kinnvall
Johannesson Persson(NY)
Larsen Folin(NY)
Talang

Clara
Eriksson(NY)

---

Luften har gått ur återtåget. Ingen fallskärm i år heller, då blir det sämre trupp och vi får satsa lite mer på spelarna med potential och det vi redan har. Eller kommer sponsorerna fortsätta vara generösa med flis i hopp om "Vi ska tillbaka 2.0" blir mer framgångsrikt än det första försöket? Några sexiga nyförvärv blir det då inte iaf, speciellt inte med tanke på att sportchef Alcén fortfarande är kvar(!!!) av den enkla anledningen att det blir för dyrt för föreningen att köpa ut honom.

Kelleher och Vesel är kompisar och övertygas att spela vidare för en rimlig peng eftersom bägge inser att dom är för dåliga för SHL och är trötta på att flytta. För att komplettera dessa bränner Alcén större delen av resterande budgeten på en chansning när han landar hela ECHL:s poängkung Brandon Hawkins.

Istället för att tappa Tärnström till AIK övertygas han att stanna med löfte om en roll i andrakedjan och regelbunden tid i PP. Tror på ett stort genombrott för honom i en större roll. Larsson och Rödin krigar vidare.

Ölund får fortsätta centra tredjelinan. Modo vill göra sig av med Adam Pettersson och Pettersson har varit i Brynäs förut. Dessutom är han riktigt bra på hockeyallsvensk nivå. Man borde verkligen gå efter Pettersson i min mening, dessutom kan han kanske ta tekningarna istället för Ölund? Nordh får, när finanserna tryter, en chans i tredjekedjan.

Kvist, Ohlsson och Lindblom är en no brainer för Alcén i fjärde, nu när han bränt större delen av pengarna förlängningar med Kelleher och Vesel samt en rejäl lön på Hawkins.

Johannesson är också en som tvingas få chansen på riktigt när pengarna inte finns för bättre nyförvärv (det blir för övrigt dundersuccé och han gör över 30 poäng framåt och blir så sakteliga bättre i egen zon). Viktor Persson värvas hem igen när kontraktet går ut med Pelicans efter säsongen och tar platsen till höger bredvid Johannesson (Alcén har ju dessutom en förkärlek till gamla brynäsare).

Niklas Folin är för dålig för Modo och har bra erfarenhet från HA och värvas därför in för att ta sista backplatsen tillsammans med Larsen som också får chansen på riktigt i år.

Clara lånas in igen för att vara förstemålvakt, för jag spekulerar/utgår i det här scenariot att Lindbom stannar i FBK ett år till. Victor Eriksson har två säsonger med starka siffror i hockeyettan med Strömsbro bakom sig och det känns som en alldeles lagomt superbekväm, enkel och billig övergång att göra för sportchef Alcén, som fortsätter att gambla på målvakterna.

Juniorer fyller ut som trettondeforwards och sjundebackar.

Kopacka är förlorad till SHL. Benn drar vidare. Scott och Blomman avslutar karriären. St. Louis vill (konstigt nog) att Lindstein lirar i SHL. Billins avslutar karriären med ett år i Tyskland. Čukste och Indrašis drar till Finland.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Vi skulle kunna diskutera förslag på ny TV om Brynäs blir kvar…
Kommentera