Brynäs IF

715256 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657329

Sv: A propósito de nada
Lindblom(NY) Gaudette(NY) Grimaldi(NY)
Smejkal(NY) Larsson Silfverberg(NY)
Rödin Yetman(NY) Kopacka
Ölund Vesel Troock(NY)
Nordh

Carlsson(NY) Söderström(NY)/Björk(Ny)
Bertilsson Kinnvall
Theocharidis(NY) Laavainen(NY)
Lindstein

Sandström(NY)
Alnefelt(NY)/Mann(NY)/Ignatjew(NY)

---

Kunde inte hålla mig från att leka med en SHL-trupp jag heller. Och ja, det är en väldigt dyr trupp. Och ja, den är väldigt naivt byggd. Men den är för nedrans rolig för att inte leka med tanken. Om jag lever på hoppet att brynäsarna som kommer hem tar relativt lagvänliga löner så känns det lite, lite bättre (får även känslan av att Silfverberg är en sån som är beredd att spela gratis för att hjälpa laget bygga om och etablera sig, vet inte varför).

Lindblom, Carlsson, Söderström, Björk och Sandström har som alla redan vet kört fast ordentligt och skulle må bra av att komma hem allihopa. Det är väl mycket mer önsketänkande än realistiskt, men man får ju drömma. Samtliga kan mycket väl gå til Schweiz i stället.

Grimaldi blir inte yngre och borde ge upp drömmen en NHL-återkomst för att dominera i SHL med sina 168 cm istället. Gaudette börjar bli i den åldern när ger upp NHL och istället kliver över pölen för att dominera som förstecenter i Brynäs.

Smejkal bör också kunna landa ett kontrakt i Schweiz, men jag inbillar mig att han gillade Sverige och håller med Peja att man bör gå all in här om möjligheten finns.

Yetman och Laavainen (vill både Björk och Söderström hem så behöver vi inte värva Laavainen) i Mora är uppenbarligen alldeles för bra för HA och bör ges chansen högre upp på ettårskontrakt. Theocharidis kan bli vår nye Gunderson, jag lovar.

Sandström bör vara sugen på att komma hem nu. Han har gnuggat AHL i många år, med några sporadiska NHL-gästspel. Han har tjänat sina pengar och Philly kommer givetvis inte att gå in med Ersson/Sandström som målvaktspar nästa säsong. Alnefelt är i bra ålder och känns inte som en omöjlig hemvändare efter att ha vaktat båsdörren i AHL i tre säsonger. Lägger in en brasklapp för att Strauss Mann kanske vill tillbaka till Sverige och hitta formen igen och utmana Sandström om förstaspaden om Alnefelt vill fortsätta kriga i AHL. Ignatjew kan också han vara ett alternativ (pratades om NHL-spel för honom, men syn på den), om det blir för dyrt med någon av Mann/Alnefelt.

Nu ska jag sätta mig och snickra på en eventuell HA-trupp (mycket roligare än att plugga) ifall det värsta skulle inträffa.

Edit: Glömde länkar.
Kommentera