Brynäs IF

713455 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2660020

Sv: A propósito de nada
Timodjin: ” att det bara är osakligt gnäll som dom själva kallar för realism.”

Att ifrågasätta meriter och på vilka grunder som sportchef och huvudtränare anställs i en elitförening av Brynäs dignitet anser i alla fall inte jag vara osakligt. Tycker du själv att rekryteringsprocessen till viktiga poster i föreningen har skötts proffsigt? Resultatet av detta?
Sen tycker jag inte heller det är osakligt gnäll att kritisera PP, som stora delar av säsongen varit undermåligt, sett till spelarmaterialet. Likaså BP.
Även truppens bredd och en övertro på våra junisar har det gnällts på. Fullt rimligt tycker jag. Målvaktscirkusen med Limpan i centrum tål väl också en granskning under lupp?

Det finns massor med saker som det gnällts på här på forumet som sedan också speglat förändringar som gjorts i föreningen. Jag tycker mycket av gnället här på forumet är högst relevant och sakligt.
Sen kan jag hålla med dig om att det under match skrivs en hel del smörja i affekt. Detta och rena personangrepp kan jag hålla med om är osakligt gnäll.

Om man bara gillar att hålla på ett lag oavsett serie eller resultat så kan jag förstå att det känns konstigt med allt gnäll på forumet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Du har en poäng såklart men ”Tycker du själv att rekryteringsprocessen till viktiga poster i föreningen har skötts proffsigt?”
Hur det varit vet vi ju inte. Svedman och Alcen var gissningsvis inte det. Svedman nödlösning då han hade IKEA-bakgrund och erbjöd sig själv, Alcen för att laget hade få platser i lagbygget så man gjorde om hans kontrakt för att flytta peng från laget till staben och samtidigt gjorde plats för en nyrekrytering.
Men tar vi tex PA så hade Campese konsulter inne för att få till en ”rätt” rekrytering. Så minst en gång har det skett utan någon större skillnad i resultat. Då var det snarare ledarskapet hos Campese som var problemet som sa en sak och lät PA gå för något helt annat - så då var det kanske inte rekryteringsprocessen som var fel. Men som sagt det har skett - så utifrån det är det ju svårt att gissa hur proffsiga (eller inte) Brynäs rekryteringar det varit.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Tycker du är helt outstanding i detta forum. Färgklick och en vass humor som ingen annan här är i närheten av.
Legendarisk :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Kritik och ifrågasättande hör ju naturligtvis hemma här. Men hur man framför det varierar ju kraftigt. Även dem som jag skulle ranka som optimister härinne, framför ju då och då kritik eller ifrågasättande.
Så tonen är viktig.
Sen har jag personligen svårt för oproportionella sågningar av ledningen utan att vi egentligen vet eller förstår vad som händer/hände bakom stängda dörrar.
Jag håller med om att Brynäs som förening med utvecklingen som facit, uppenbart har gjort en massa fel. Men jag är inte lika bergsäker på vem, när eller hur felen begick, så jag avstår från att kasta ur mig för grova sågningar.
Till sist, och kanske viktigast, det är ett supporter forum. De flesta som hänger här vill i grund och botten stödja och hylla laget i vårt hjärta. Där förstör "neggisarna" upplevelsen när dom går för långt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag håller inte alltid med dig om allt, och tycker att det mellan varven gnälls lite väl mycket från din sida. Men samtidigt är det många gånger med "glimten i ögat", vilket har föranlett många gapskratt från min sida.

Det uppskattas storligen!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Även fast du knappast tillhör kategorin optimister så är du ingen person som ska ta åt tid av det som Timoejin mfl åsyftar som ”pessimister”.
Du har varit aktiv så länge jag kan minnas och det har alltid funnits en respekt och glimt i ögat med dina inlägg.
Jag tror du också kan se skillnad på att vara en pessimist/realist och att bara vara en idiot.
Folk får vara pessimister likväl som optimister, diskussioner behövs.
Men idioter och konspirationsteoretiker kan forumet gott vara utan.
Kommentera