Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2660002

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Du har såklart rätt, vi andra borde klara av att ignorera allt gnäll.
Men ibland har man tittat in här och stängt ner innan man läst 5 poster för att det bara är osakligt gnäll som dom själva kallar för realism.
Jag är ju helt ny här, men har följt tråden ganska länge. Flera gånger har jag varit på väg att regga mig men avstått för att tonen har varit hopplös härinne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Timodjin: ” att det bara är osakligt gnäll som dom själva kallar för realism.”

Att ifrågasätta meriter och på vilka grunder som sportchef och huvudtränare anställs i en elitförening av Brynäs dignitet anser i alla fall inte jag vara osakligt. Tycker du själv att rekryteringsprocessen till viktiga poster i föreningen har skötts proffsigt? Resultatet av detta?
Sen tycker jag inte heller det är osakligt gnäll att kritisera PP, som stora delar av säsongen varit undermåligt, sett till spelarmaterialet. Likaså BP.
Även truppens bredd och en övertro på våra junisar har det gnällts på. Fullt rimligt tycker jag. Målvaktscirkusen med Limpan i centrum tål väl också en granskning under lupp?

Det finns massor med saker som det gnällts på här på forumet som sedan också speglat förändringar som gjorts i föreningen. Jag tycker mycket av gnället här på forumet är högst relevant och sakligt.
Sen kan jag hålla med dig om att det under match skrivs en hel del smörja i affekt. Detta och rena personangrepp kan jag hålla med om är osakligt gnäll.

Om man bara gillar att hålla på ett lag oavsett serie eller resultat så kan jag förstå att det känns konstigt med allt gnäll på forumet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Timodjin: Ibland är det typ: ”Det är inte jag som är barnslig - det är du som är en bajskorv!”
Kommentera