Brynäs IF

715468 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2661586

Sv: A propósito de nada
JanT: en hyllning till vad??
Ser du inte våra matcher?? Vi tappar det fullständigt ...ibland. Hur många ggr har inte Gälla sagt det i intervjuer efter våra matcher??
Vissa i detta forumet tål inte att se sanningen..Du verkar vara en av dem...
Brynäs åkte ur SHL pga massa olika saker..bl a kravställning inställning och att inte göra rätt saker på plan och utanför!
Jo vi vinner HA ....O det är väldigt bra för det innebär att vi har hemmafördel men det är det ENDA vi har vunnit hittills det är endast ett delmål
Ska vi gå hela vägen så gäller det att elimera misstag. Hålla sig till gameplan...att våra spec teams blir bättre Ha en kravbild på alla spelare.
Det är det som gör skillnad mellan att vara ett elitlag eller kvar i HA...
Jag vill upp med Brynäs. O då måste kraven upp...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:
Hahaha, ja gävlar, där ser man en verklig supporter kräkas, hahaha åter igen, släpp ditt supporterskap så mår du säkert bättre 😅, tror faktiskt du behöver lite hjälp, vi gör en riktigt bra bortamatch med mer än en vass förstalina borta räknat i manskap, flertalet jullar som väldigt smart matchas in för att känna på hetluften, visst, inte bästa motståndet ikväll, men dock, klokt och mycket bra agerat av beslutsfattarna, vila lite gubbar, känna lugnet och se fram emot Kalmar hemma på fredag 😅🤘
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:

Hmmm, med kvarvarande schema ser det oroande nog ut som diffen blir 3a o AIK 4:a.
Dif-mora o AIK-Löven alltså.
Såvida Mora inte skräller åker vi gissningsvis på AIK i semi.
SSK tar DIF i sin semi?

Snart är årliga magsåret här igen....
Kommentera