Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2663146

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Modo hade ett snitt på 4190 personer förra säsongen. Utan att veta kan man gissa att de hade omkring 3000 pers mot lag jämförbara med Kalmar. Skillnaden beror ju egentligen inte på att Modo hade jättelite publik utan på att Brynäs har otroliga publiksiffror den här säsongen.

Blir intressant att se bokslutet med tanke på att man väl budgeterat för ett snitt på 5000. Det har tagits in några spelare under säsongen, men det var man tydlig med att så skulle bli inför säsongen, och då tänkte man ju att snittet skulle vara omkring 5000. Robertsson är nog billig, Coreaus kontrakt är trots allt bara på några minuter, Benn givetvis dyr. Överlag har man nog inte lagt enorma pengar på spelare som tillkommit under säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
"Överlag har man nog inte lagt enorma pengar på spelare som tillkommit under säsongen."

Resurserna har ju disponerats tidigt i bygget och då finns det inte utrymme för en drös värvningar i slutet.
Kan man tro att bokslutet landar runt nollan om vi spelar dryga halvdussinet matcher hemma i slutspelet?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu kanske man är blåögd och helhjärtad Brynäsare.nnMen. 21P från det största hotet i mina ögon. 15P bakom tvåan. Vet att man inte ska skita i kyrkan, men känner inget större hot från Aik. Larsson, Kopacka och Kinnvall borta på hovet och det är klasskillnad. 24P från det andra hotet jag såg. Klasskillnad. En tabell ljuger inte. nnHoten: Stockholm och deras hemmadomare. Sen, känns som att Björklöven har varit ett spöke emot oss? Dom känner jag som största hotet. Vet faktiskt inte alls vart jag har dom. nnFördel: Hemmafördel. Sen alla klasspelare vi har. Det ska faktiskt inte vara något snack om saken. På riktigt. Sen det mentala. Klickar allt det så är vi ett Shl-lag inom koer. Skål Brynäsvänner!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det jag la märke till ikväll (och tidigare) är att det är en enormt större andel unga kvinnor i publiken jämfört när man var yngre. Superbra👍
Blir lite nattklubb-light uppe i Skybar.
Kommentera