Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2663156

Sv: A propósito de nada
Nu kanske man är blåögd och helhjärtad Brynäsare.nnMen. 21P från det största hotet i mina ögon. 15P bakom tvåan. Vet att man inte ska skita i kyrkan, men känner inget större hot från Aik. Larsson, Kopacka och Kinnvall borta på hovet och det är klasskillnad. 24P från det andra hotet jag såg. Klasskillnad. En tabell ljuger inte. nnHoten: Stockholm och deras hemmadomare. Sen, känns som att Björklöven har varit ett spöke emot oss? Dom känner jag som största hotet. Vet faktiskt inte alls vart jag har dom. nnFördel: Hemmafördel. Sen alla klasspelare vi har. Det ska faktiskt inte vara något snack om saken. På riktigt. Sen det mentala. Klickar allt det så är vi ett Shl-lag inom koer. Skål Brynäsvänner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Mora har tagit två ganska enkla hemmasegrar mot Brynäs. Om de är skadefria tror jag de blir farliga, men de har givetvis inte alls samma bredd som Brynäs. De har flera spelare som borde vara intressanta för Brynäs nästa säsong oavsett serietillhörighet.

Om Brynäs går upp hoppas jag att man tar in hemvändare och bra allsvenska spelare som är på väg uppåt i karriären. Fixstjärnor som tar massa plats, har enorma löner och kräver stadsnycklarna för att komma till Gävle tror jag att man ska hålla sig borta ifrån.
Kommentera