Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2669712

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är lite komiskt när ni modoiter kommer in här och bedömer årets säsong i HA som svagare än tidigare… Faktum är att flertalet klubbar satsade mer än någonsin inför årets säsong.

Att en klubb som Löven sen misslyckats, det är väl deras problem? Dom fick behålla precis allt och stärkte laget ytterligare inför säsongen.

Vi Brynäsare blev även ”varnade” av er modoiter hur otroligt tuff HA skulle bli. En onsdag i november nere i Västervik skulle absolut inte bli någon dans på rosor..

Jag tycker nog vi hanterat första året i HA helt OK. Vi har inte vunnit något än. Samtidigt har jag svårt att se vilket lag som ska kunna hota oss över 7 matcher..

Däremot är SHL en enda stor räddningsplanka i år. Jag , mer flera, hade Modo solklart i botten av tabellen inför säsongen. Men lag som IKO, Rögle, HV, Örebro har ju underpresterat rejält så grattis till SHL platsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är möjligt att SHL är svagare. Det spelar mig ingen som helst roll då vi lyckades hänga kvar av egen kraft med minst tre lag bakom oss. Den bästa prestationen av en nykomling på åtta åt, typ.

Jag trodde ni skulle få det jobbigare, men det baserades mest på att jag trodde att topplagen skulle vara bättre och framförallt jämnare. Nu börjar slutspelet och då kommer det bli ett annorlunda spel. Jag kommer se det mesta för jag tycker fortfarande allsvenska toppmatcher är roligare än motsvarande SHL.
Kommentera