Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679208

Sv: A propósito de nada
J F K: Hade man nöjt sig med en match på de här ”incidenterna” som man otroligt nog menar att det är, så hade man ju ändå kunnat ha någon som helst respekt för människorna som ligger bakom det här inför säsongen nya tilltaget mot dessa ”situationer”. Men när nu straffskalan är som den är så… ja vad ska man ens säga? Det här är inte hockey, och om det faktiskt är hockeymänniskor som ligger bakom bestraffningsskalan så måste de ju vara psykiskt sjuka på något sätt? Aldrig tidigare har ordet ”avgå” passat så bra.

Precis lika upprörd om inte ännu mer är jag över att man stänger av AIK och Mora-spelarna, där bestraffningen också är så fucking outrageous. Aldrig tidigare har jag frågat mig ifall jag ska fortsätta följa ishockey, som har varit en sån självklar del av livet så länge jag kan minnas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bra text av Erik karlsson i GD:
”Jag förutsätter att Brynäs överklagar den här domen – som faktiskt är helt obegriplig.”

”I sina egna domskäl är man överens med Linus Ölund om att det klart och tydligt inte finns någon intention att skada domaren. Så nämnden försöker alltså statuera exempel mot … olyckshändelser? En olyckshändelse som dessutom inte såg ut att få någon fysisk konsekvens för domaren som kunde fullfölja matchen som planerat.
Jag hoppas verkligen Linus Ölund lär sig en läxa av det här…
Linus Ölund, denna ligist på ishockeyplan som under årets säsong dragit på sig hela fyra utvisningsminuter”
Kommentera