Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679393

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Framför allt ska vi inte ge DIF en gratisbiljett till finalen genom att välja bort BIK. DIF har minusstatistik mot både Mora (0-4) och AIK (1-3). Vi tar BIK över sju matcher, men jag misstänker att dom kan sno ett par matcher av oss med formen dom har.

För övrigt starkt av BIK att svepa SSK. Så bra var SSK tydligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: BIK på god väg att svepa sig till semi - vem hade trott det i början av säsongen när Brynäs lekte hem en seger mot dem.

Det är inget som är givet kring val av motståndare nu
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag med många andra får nog bara lägga oss platta och säga att vi överskattade SSK något enormt. Visst att BIK spelat bra på slutet (innan slutspelet menar jag) men ingen hade väl ärligt trott på 4-0 i matcher för BIK?

Jag såg innan slutspelet startade SSK som största hotet för oss. Även om jag så klart är/var rädd för DIF också så tyckte jag (betyder inte att jag har rätt) att SSK har överlägset bäst statistik som backade upp min känsla (överlägset efter Brynäs). Men ack så fel det kan vara med statistik ibland och jag fullkomligt ÄLSKAR att erkänna hur fel jag hade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Marcus Eriksson med 0 poäng på snart matcher. Så fort han spelat i svårare matcher försvinner han. Svårt att se hur han ska hålla i SHL.
Kommentera