Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679400

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag med många andra får nog bara lägga oss platta och säga att vi överskattade SSK något enormt. Visst att BIK spelat bra på slutet (innan slutspelet menar jag) men ingen hade väl ärligt trott på 4-0 i matcher för BIK?

Jag såg innan slutspelet startade SSK som största hotet för oss. Även om jag så klart är/var rädd för DIF också så tyckte jag (betyder inte att jag har rätt) att SSK har överlägset bäst statistik som backade upp min känsla (överlägset efter Brynäs). Men ack så fel det kan vara med statistik ibland och jag fullkomligt ÄLSKAR att erkänna hur fel jag hade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: "Jag med många andra får nog bara lägga oss platta och säga att vi överskattade SSK något enormt."

Jo, men SSK var mycket, mycket bra första bortamatchen mot Brynäs. Brynäs var chanslöst. Det är enda gången jag upplevt det den här säsongen. SSK är inte alls på den nivån nu. Vidells benskada blev lika förödande för SSK som Rödins benskada för Brynäs förra säsongen, som gjorde att han inte kunde spela nedflyttningskvalet mot Malmö. Vidells långa frånvaro gjorde att han inte alls kom upp i normal standard mot Bofors.
Kommentera