Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679471

Sv: A propósito de nada
Malken: SSK kom ändå tvåa i tabellen (delad poäng men mycket bättre målskillnad). Med 170 mål framåt och 129 bakåt landade de på +41. Bara Brynäs som gjorde fler mål framåt (Löven lika många). Samt bara Brynäs och Mora släppte in färre också.

Sen kan vi fortsätta med Fair play där de snittade 4.7 utvisningsminuter per match Tvåan har 5.77 och Brynäs på fjärdeplats har 6.69 som jämförelse. Absolut ingen statistik (åter igen, statistik kan "ljuga" också) talade för att de skulle förlora med 4-0 mot Karlskoga. Bara kul att kunna visa att statistiken inte alltid har rätt.

Sen tänkte jag väl mest på att de hade statistik som var väldigt lik vår (över hela säsongen) vilket gjorde att jag såg dem som största hotet.
Vi hade 117 PP, SSK hade 123.
Vi hade 118 BP, SSK hade 107.
Vi hade 4 spelare var på topp 25 i poängligan (bara 1p mellan första och andraplats).
Sholl landade på 91%, Clara på 91.28.
Sholl hade 2.22 i GAA, Clara hade 2.23.
Tekningar var 52.59 mot 52.46 i Brynäs favör.
Score/trail var vi etta respektive tvåa i (både Score och trail first).

Sen kan man vrida och vända på det hur mycket som helst. Och jag tänker verkligen inte stå och säga att det är oförtjänt av BIK att vinna, tvärt om tycker jag det är skitkul! Förklarar bara varför jag personligen såg SSK som största hotet och varför jag därmed också lägger mig helt platt. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Karlskoga är egentligen också ett topplag om man exkluderar säsongsinledningen men ändå otroligt svagt av Södertälje att torska 4 raka matcher. Blir spännande att se vad SSK gör i truppen nu, det kommer bli svårt att få in samma spets om Eriksson (Skellefteå) och Videll (Östersund) drar. Även en nyttig och förmodligen prisvärd spelare som Alba (Färjestad) är ju på väg bort. Ser en stor risk att SSK blir ännu mer uddlöst nästa säsong, sportchefen måste ju verkligen pricka värvningarna brutalt rätt för att kunna ersätta Erikssons och Vidells produktion.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det är ok att ha fel ibland.
Kommentera