Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698473

Sv: A propósito de nada
JawKee: Gissar att Robertsson också är betydligt billigare än Kelleher. Det innebär att vi kan frigöra pengar för en toppcenter vilket jag tycker är behövligt. Larsson håller nog för topp sex men Ölund bör helst vara tredje eller fjärdecenter. Vesel skulle jag inte ha något emot att behålla men isf är det också för en roll som tredje eller fjärdecenter. Således finns en lucka för en toppcenter och det kommer kosta. Vi kommer behöva frigöra pengar för det på något sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Agreed. Jag tror på Ölund som fjärdecenter. Sen tycker jag att Rödin ska gå längre ner, i en tredje eller fjärde, och det är inte för att han är dålig, snarare tvärtom. Han är grym och kämpar så jäkla stenhårt. Men om spelare som Rödin kan tänka sig att gå längre ner så öppnar det upp högre upp också för andra spelare. Larsson absolut andracenter. Så Vesel tredje? Scott kan ju gå lite var som helst egentligen. Toppcenter absolut. Bäckis kan ju gå in i första direkt om han skulle komma men det känns fortfarande långsökt.
Men vad tycker vi om Kvist egentligen? Jag är så sjukt kluven. Tycker att han har växt och han är en bra rollspelare, men jag vet inte om han har växt tillräckligt för SHL.
Kommentera