Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698474

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Agreed. Jag tror på Ölund som fjärdecenter. Sen tycker jag att Rödin ska gå längre ner, i en tredje eller fjärde, och det är inte för att han är dålig, snarare tvärtom. Han är grym och kämpar så jäkla stenhårt. Men om spelare som Rödin kan tänka sig att gå längre ner så öppnar det upp högre upp också för andra spelare. Larsson absolut andracenter. Så Vesel tredje? Scott kan ju gå lite var som helst egentligen. Toppcenter absolut. Bäckis kan ju gå in i första direkt om han skulle komma men det känns fortfarande långsökt.
Men vad tycker vi om Kvist egentligen? Jag är så sjukt kluven. Tycker att han har växt och han är en bra rollspelare, men jag vet inte om han har växt tillräckligt för SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Har tänkt lite samma med Rödin men nu när Indrasis blir kvar känner jag nästan att jag vill ha kvar han med Larsson och Indrasis. Nu har det ju redan postats tusen uppställningen men hoppas ni står ut med uppställning nummer 1001 :)

Lindblom-Ny-Silfverberg
Indrasis-Larsson-Rödin
Kopacka-Ny/Vesel-Robertsson
Scott-Ölund-Ny
(Nordh Ohlsson)

Skulle helst behövas någon med lite speed som förstacenter bredvid Silfverberg och Lindblom. Det blir lite svårt om det blir Bäckström som kommer in men då skulle man kanske kunna byta plats på Kopacka och Silfverberg.

I fjärdekejdan vill jag se en spelare med lite tyngd och grit men som också har mer spel i sig än Kvist. Plato vore en bra värvning där enligt mig.

Kan tyckas hårt med Nordh som extraforward men skador kommer att komma. Vi hade rätt tur med det i slutspelet men i grundserien hade vi väl inte en enda match utan avbräck. Ohlsson lånas ut till HA men kan kallas tillbaka om det blir skadekris.
Kommentera