Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698477

Sv: A propósito de nada
JawKee: Har tänkt lite samma med Rödin men nu när Indrasis blir kvar känner jag nästan att jag vill ha kvar han med Larsson och Indrasis. Nu har det ju redan postats tusen uppställningen men hoppas ni står ut med uppställning nummer 1001 :)

Lindblom-Ny-Silfverberg
Indrasis-Larsson-Rödin
Kopacka-Ny/Vesel-Robertsson
Scott-Ölund-Ny
(Nordh Ohlsson)

Skulle helst behövas någon med lite speed som förstacenter bredvid Silfverberg och Lindblom. Det blir lite svårt om det blir Bäckström som kommer in men då skulle man kanske kunna byta plats på Kopacka och Silfverberg.

I fjärdekejdan vill jag se en spelare med lite tyngd och grit men som också har mer spel i sig än Kvist. Plato vore en bra värvning där enligt mig.

Kan tyckas hårt med Nordh som extraforward men skador kommer att komma. Vi hade rätt tur med det i slutspelet men i grundserien hade vi väl inte en enda match utan avbräck. Ohlsson lånas ut till HA men kan kallas tillbaka om det blir skadekris.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: ” Har tänkt lite samma med Rödin men nu när Indrasis blir kvar känner jag nästan att jag vill ha kvar han med Larsson och Indrasis. Nu har det ju redan postats tusen uppställningen men hoppas ni står ut med uppställning nummer 1001 :)

Lindblom-Ny-Silfverberg
Indrasis-Larsson-Rödin
Kopacka-Ny/Vesel-Robertsson
Scott-Ölund-Ny
(Nordh Ohlsson)”

Nog den bästa uppställningen jag sett hittills. Av de spelare Alcén väljer att behålla så ska ju så klart dessa i möjligaste mån fortsätta spela ihop. Sett många som, nu när vi tar steget upp i SHL igen, plötsligt värderar Ölund före Vesel. Helt obegripligt i min bok, jag tycker Vesel visat hela säsongen att han är en bättre spelare än Ölund och det märktes väldigt tydligt när Vesel var skadad hur viktig har är för laget.

Så ska vi behålla båda ser jag Vesel som 3:e center och Ölund som 4:e. Är det något som måste få kosta pengar så är det starka centrar. Ser även flera som har Robertsson i en 4:e. Jag bara undrar hur man tänker när man tror att Alcén kan locka Robertsson till Brynäs om man erbjuder en roll i en 4:e kedja i en nykomling när han nu har samma roll i ett finalspelande ZAIK? Ska vi ha Robertsson i laget ska han så klart starta i en 3:e kedja, gärna ihop med Vesel och Kopacka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ja den köper jag absolut. Jag vill gärna ha in en rätt spetsig förstacenter. Vad jag minns av Lindblom så var han en sjukt bra playmaker. Ser dock gärna både Lindblom och Silfverberg i förstakedjan initialt.
Tycker din uppställning är bra. Alternativt så skulle jag kanske vilja ha Robertsson i fjärde, tror han skulle göra det bra där. Men det beror lite på vilket upplägg vi vill ha också. Ska vi ha fyra stycken producerande kedjor? Tycker Robertsson är väldigt bra åt båda hållen. Alternativt skulle jag kunna se Scott, Ölund och Rödin i en fjärde beroende på vad vi får in.
Det jag vill se denna upplaga av SHL för Brynäs är fyra stabila kedjor. Och det ska vara så pass att våra juniorer står utanför laget och får försöka slå sig in.
Finns flera pjäser man skulle kunna flytta runt i ditt lag där, men det ser stabilt ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Förresten är det bara jag som fortfarande har problem med att varje gång jag ska göra ett nytt stycke, dvs klickar "Enter", byts det ut mot ett "n"? Finns det någon enkel lösning på det? Rätt segt att behöva redigera varje någorlunda långa inlägg jag skriver.
Kommentera