Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698495

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: ” Har tänkt lite samma med Rödin men nu när Indrasis blir kvar känner jag nästan att jag vill ha kvar han med Larsson och Indrasis. Nu har det ju redan postats tusen uppställningen men hoppas ni står ut med uppställning nummer 1001 :)

Lindblom-Ny-Silfverberg
Indrasis-Larsson-Rödin
Kopacka-Ny/Vesel-Robertsson
Scott-Ölund-Ny
(Nordh Ohlsson)”

Nog den bästa uppställningen jag sett hittills. Av de spelare Alcén väljer att behålla så ska ju så klart dessa i möjligaste mån fortsätta spela ihop. Sett många som, nu när vi tar steget upp i SHL igen, plötsligt värderar Ölund före Vesel. Helt obegripligt i min bok, jag tycker Vesel visat hela säsongen att han är en bättre spelare än Ölund och det märktes väldigt tydligt när Vesel var skadad hur viktig har är för laget.

Så ska vi behålla båda ser jag Vesel som 3:e center och Ölund som 4:e. Är det något som måste få kosta pengar så är det starka centrar. Ser även flera som har Robertsson i en 4:e. Jag bara undrar hur man tänker när man tror att Alcén kan locka Robertsson till Brynäs om man erbjuder en roll i en 4:e kedja i en nykomling när han nu har samma roll i ett finalspelande ZAIK? Ska vi ha Robertsson i laget ska han så klart starta i en 3:e kedja, gärna ihop med Vesel och Kopacka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Den stora frågan sen är vem som ska bli förstecenter :)

Sen finns frågetecken hos mig om Lindblom är bra nog för att vara vinge i en förstakedja i SHL?
Kommentera