Brynäs IF

713995 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698535

Sv: A propósito de nada
bradberry: Enligt Sasse menade Bäckis att det kändes riktigt bra i samband med svarta mot vita, sen en månad senare så var han långtidsskadad. Därefter total tystnad både från honom och alla andra berörda parter. Känns svårt att veta vad som egentligen stämmer. Dock känns det tveksamt att det verkligen skulle handla om en konflikt. Bäckis har ett enormt stor anseende i Washington.

OM han är skadefri är Brynäs enda chans att Washington köper ut honom från det sista året. Något annat är nog inte aktuellt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Adam J på Expressen har en teori att Bäckis inte ingår i framtidsplanerna av tränaren. Vilket kanske inte är så konstigt ifs.
Vill dom trejda honom på sista året, för att få nått annat?

Men det är en konstig soppa som inte stämmer någonstans.
När man tänker tillbaka så var ju Bäckis konstig i svaren som han gav i samband med skadan som var i höstas.

Det stinker som gårdagens blöja..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Blir intressant att höra sanningen om några år. Låter konstigt att det skulle handla om en konflikt, men de verkar ju mörklägga sanningen.

Jag kan egentligen bara erinra mig en liknande sak. Då var det en fotbollsspelare som ”försvann” och det uppdagades flera år efteråt att det berodde på ett hjärtproblem som tvingade honom att sluta spela och därefter ett långdraget försäkringsärende som gjorde att ingen ville säga något under pågående process. Behöver ju inte handla om något sånt kring Bäckis men hela grejen känns lite udda.

Vågar inte drömma om en comeback för Bäckis, men om så sker så kommer jag fira på ett speciellt vis.
Kommentera