Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698538

Sv: A propósito de nada
Lemp: Blir intressant att höra sanningen om några år. Låter konstigt att det skulle handla om en konflikt, men de verkar ju mörklägga sanningen.

Jag kan egentligen bara erinra mig en liknande sak. Då var det en fotbollsspelare som ”försvann” och det uppdagades flera år efteråt att det berodde på ett hjärtproblem som tvingade honom att sluta spela och därefter ett långdraget försäkringsärende som gjorde att ingen ville säga något under pågående process. Behöver ju inte handla om något sånt kring Bäckis men hela grejen känns lite udda.

Vågar inte drömma om en comeback för Bäckis, men om så sker så kommer jag fira på ett speciellt vis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror det hade löst sig om det handlade om ett ”vanligt kontrakt”. 100 mille per säsong är sjuka summor och komplicerar situationen. Jag har dessutom hört om komplicerade processer vid ev. kontraktsutköp med straffavgifter etc. för klubben så det gör inte saken enklare… Caps hoppas väl på att någon annan NHL-klubb är villiga att ta över betydande delar av kontraktet… Där spelar Brynäs ca 900 divisioner längre ned i hierarkin…😅

Å andra sidan har de ju redan gått in på spåret att ljuga om hans skada så då lär de väl fullfölja det…🤷‍♂️

Men större under har väl skett. Känslan är att fick Niklas som han innerst inne ville just nu så skulle han åka hem och spela ett par säsonger i Brynäs… Men då krävs ju ett utköp av något slag…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det gick rykten omgående efter hans timeout att han inte var skadad. Jag läste någonstans att på hans sista träning innan timeouten alternerade han som center i tredjekedjan och var inte med i någon av PP uppställningarna.
Kommentera