Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699054

Sv: A propósito de nada
Huge: "Tvärtom mot vad Peja tycker så anser jag att han i princip har varit vår viktigaste spelare den här säsongen, speciellt när det gäller den trygghet och självförtroende han ingjutit i utespelarna under processen man genomgått för att sätta det defensiva spel som till stor del varit grunden till att vi nu spelar i SHL igen."

Du förnekar dig inte. Under säsongen så tyckte du ju att AL skulle stå till förmån för Clara. Här har kappan svängt i vanlig ordning.

Sen berodde ju ALs insläppta mål på att det defensiva spelet var så dåligt, inte tvärtom.

Men nu har du alltså gjort en helomvändning och tycker att Clara var bättre än AL och att ett tryggt mv-spel ledde till ett bra försvarsspel.

Tragikomiskt att läsa dina inlägg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Du förnekar dig inte. Under säsongen så tyckte du ju att AL skulle stå till förmån för Clara. Här har kappan svängt i vanlig ordning."

Skitsnack och ett löjligt försök att förvränga verkligheten.
Initialt tyckte jag och tycker fortfarande att det var rätt och naturligt att låta AL stå till förmån för Clara.
Relativt tidigt såg alla att det inte funkade för AL, ngt som jag tror att även ansvariga tränare såg som ett möjligt scenario redan från början.
Så det där med kappvändande har nog bara med din kroniskt usla läsförståelse att göra.

"Sen berodde ju ALs insläppta mål på att det defensiva spelet var så dåligt, inte tvärtom."

Ja, och det tror jag fortfarande. Att den dåliga defensiven till största delen var boven i dramat när det gällde många av AL:s insläppta mål i början av säsongen och så länge AL fick chansen, är nåt jag fortfarande tycker och står för.
Så även här spökar din usla läsförståelse och yrande om kappvändande.

Det enda jag sagt är att när Clara i ett tidigt skede tog över som uppenbar etta efter AL så tycker jag att han i princip varit vår viktigaste spelare.
Nåt som inte har ett dugg att göra med vad jag har tyckt och fortfarande tycker om AL och dennes inverkan på vårt spel under den korta tid som HAN fick sina chanser i början av serien.
Kommentera