Brynäs IF

714108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699066

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Du förnekar dig inte. Under säsongen så tyckte du ju att AL skulle stå till förmån för Clara. Här har kappan svängt i vanlig ordning."

Skitsnack och ett löjligt försök att förvränga verkligheten.
Initialt tyckte jag och tycker fortfarande att det var rätt och naturligt att låta AL stå till förmån för Clara.
Relativt tidigt såg alla att det inte funkade för AL, ngt som jag tror att även ansvariga tränare såg som ett möjligt scenario redan från början.
Så det där med kappvändande har nog bara med din kroniskt usla läsförståelse att göra.

"Sen berodde ju ALs insläppta mål på att det defensiva spelet var så dåligt, inte tvärtom."

Ja, och det tror jag fortfarande. Att den dåliga defensiven till största delen var boven i dramat när det gällde många av AL:s insläppta mål i början av säsongen och så länge AL fick chansen, är nåt jag fortfarande tycker och står för.
Så även här spökar din usla läsförståelse och yrande om kappvändande.

Det enda jag sagt är att när Clara i ett tidigt skede tog över som uppenbar etta efter AL så tycker jag att han i princip varit vår viktigaste spelare.
Nåt som inte har ett dugg att göra med vad jag har tyckt och fortfarande tycker om AL och dennes inverkan på vårt spel under den korta tid som HAN fick sina chanser i början av serien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: när det gäller AL och hans korta påverkan ..Han hade i mina ögon lång påverkan i o med att vi låg i SHL när AL skulle vara vår förste spade..
Har man brkymmer vid sidan av planen så kan INGEN normal människa tänka att man kan prestera bra inom sportens värd i högsta eliten.
Hoppas att AL får stöd och att han mår bra.
Kommentera