Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #489507

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Nej, det tror jag inte. Jag tror verkligen att de tror på sitt lag. Det funkade ju för 40 år sedan så varför skulle det inte fungera nu? Laget och truppen är ju bra - helt riktigt som tränare Kyrö påstår! Tyvärr är lagen ovanför Brynäs mycket, mycket bättre. Frågan är ju om Leksand, Skellefteå, Björklöven och Rögle, bland några, är "lika bra" eller bättre?

Malmö lär hålla sin elitserieplats - varför? Pengar vågar satsas när det går dåligt (jämför deras värvningar med Brynäs när kommande transferfönster öppnar får ni se). Ja just ja, Brynäs har ju inga pengar därför kan man inte köpa några spelare... Märkligt att t.ex. lilla hålan Leksand har pengar och kan rusta för framtiden och INTE anrika Brynäs.. Mycket märkligt..

Jag gissar att åtminstone ett av lagen Leksand, Skellefteå, Rögle och Björklöven är bättre än Brynäs och tar den andra elitserieplatsen - Om nu inte Sundlöv oväntat hittar rätt på Google i månadsskiftet och hittar 3-4 spelare av klass (haha, är det så det går till Munkas?)....
Kommentera