Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #611913

Sv: Boumedienne
WarhawK: Ingenting egentligen, men de ggr de intervjuar Sundlöv i press verkar det som om han jagar spelare över internet och via agenter.
Var det inte i Pravda nyligen där han uttalade sig att ingen svarade när han ringde för att det var 026-nr?
Om det är så att man skall fullfölja sin taktik att värva talanger från Allsvenskan vad fasen gör han på kontoret då? Ut och nätverka, besök de allsvenska klubbarna och bygg upp ett förtroendekapital. Ta reda på vilka talanger det finns i varje lag, prata med dem och folk kring dem.
Därefter gäller det att vara lurig som en Elux dammsugarförsäljare, hur snärjer man en spelare som Olausson? Speltid? Ja Sm-guld? Nej osv.
Har Sundlöv gjort den läxan gentemot presumtiva förvärv? Sitter han på sitt kontor och pratar med agenter och kollar websidor med lediga spelare lär han aldrig leverera de stora talangerna till Brynäs.
Sen har jag förståelse för att hans mandat sitter löst då han vikarierar för Sjödda, hur bygger man upp en långsiktig relation då?
Nja, vi skulle nog behöva två-tre rekryteringsansvariga, en för färdiga spelare, en för allsvenska talanger och en för juniorer.
Kommentera