Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #927029

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 16/10-07
GävleLasse: "Varför dena fokus på en skribents fel? Givetvis så gäller inte frågan endast Danne J när det kommer till Wayne's fingertoppskänsla. Grejen var att han fick igång laget."

Nä, men skribenten exemplifierade ju Flemings påstådda fingertoppskänsla med att han bänkade Danne efter 5 matcher av 10.
Tycker inte det är nåt vidare bra exempel om man nu vill ge ett exempel på fingertoppskänsla.
Hade Fleming haft fingertoppskänsla så hade han isf bänkat Danne redan efter 1 eller max 2 matcher.

"Men när det gäller valet av tränare till den här säsongen så vill jag minnas att du och jag var överens om att det var bra at Boork stannade på grund av att det saknades alternativ och inte på grund av att Boork är en så bra tränare."

Ja, jag tyckte nog då och tycker även nu att Boork i det läget var det bästa alternativet. Det kändes som att han hade mer att göra ang utvecklingen av laget men även när det gällde utvecklingen av föreningen i stort sas.
Tycker att hans karisma och kunnighet har gett föreningen överlag ett lyft, vilket inte ska underskattas nrä det gäller ex kontakter med bl.a sponsorer.
Om man ser till själva laget så tycker jag också att man resonerade förnuftigt. Planerna på att flytta fram positionerna och spela mer offensivt föll säkert i god jord hos alla, inte minst hos spelarna.
Att rotationstänket och spelet med 3 femmor sen överdrivits och övertolkats är en annan femma.

Sen vet vi väl heller inte vilka tränaralternativ man hade att laborera med i våras?
Kommentera