Huge: ÄNTLIGEN!!!

Rödin1912: jaaaaaa

BIF Kungen: yyyyyeeeeeeeeess

Varför är köpebroarna så jävla fula? Ska försöka åka å gömma sig i båset å leka oskyldig varenda gång de får utvisning

Stefan R 63: Nu går vi lite framåt men tre st lägen på några minuter får inte hända.

Bra domare förresten idag...

TIMA!!!!

Bra domarn...

Det där var ingen trip.

Stefan R 63: Nu måste det smälla i PP!

BIF Kungen: nu har vi flyt..släppt till 3 stycken 2-1

Peja: Helt rätt av dig, jag kan det där också. Men, det finns inte en chans att våra spelare kan koordinera en sån operation! Då måste man rätta mun efter matsäcken och ha en stationär grisare i stället.

BIF Kungen: Sallinen skjut!!!!

Stefan R 63: inte jag m, en sån här match måste vinnas, 3 poäng.

Zappaholic: jag blir glad om vi tar 1 p...i denna match..

Jobbocop: Helt jävla rätt! Min fru som är från en känd bruksort kommer in i andra halvlek och säger "dom ser ut som bandyspelare"!

Stefan R 63: Sjukt nonchalant där. Sånt får man inte bjuda på...

Genoway är så jävla usel

Zappaholic: blir det 0-2 nu..då säljer vi nr 5

BIF Kungen: Det håller jag med dig om. Lite för veka och tunna i avsluten och framför målet. Där behövs det bättring.

I övrigt gör vi en stabil insats. Men det måste bli poäng

Svensson_62: Kan man tycka, men herrjösses, vi är hittills HELT uddlösa! Det hjälper inte att skjuta 4 ggr fler skott om det inte blir mål. Jag tänkte vid några anfall hur det skulle kännas att vara Örebrosupporter - NOLL oro. Vi är ofarliga. Pröva själv!

Svensson_62:
När kommer det att börja ta poäng?
Det har sett ur så här i många matcher att de spelar helt ok men gör inga mål och motståndarna behöver inte kämpa speciellt mycket för sina mål.

Svensson_62: förstår hur du tänker men det
är för mycket ”fancy”, för lite aggressivitet

Kung_Sjödin: Om det inte här hänt något efter 10 min..så måste Manner vaska om
Ta bort Scott i första..lyft upp salle..
Dra bort Danielsson i andra o in med Eklind

Kung_Sjödin: Danielsson har gjort karriär på att dunka slagskott från blå i powerplay. På äldre dar har han blivit förpassad till att stå framför motståndarnas kasse. Det viktigaste för spelaren som står där är inte att vara stark eller att grisa utan att vara i rörelse och tajma en rörelse framför målvaktens synfält i samband med skottögonblicket. Danielsson blir för stillastående och gör sina rörelser framför keepern innan skottena kommer.

Samtidigt matchar Brynäs leftare på vänstersidan vilket innebär att man offrar möjligheterna till direktskott där. Det blir för förutsägbart.