Café

48285 inlägg · 1042 ämnen

Only in US of A

1774437 · » Till forumet


Sv: Only in US of A
Salle: har haft en konstig känsla i kroppen hela dan, och det retar mig!!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Only in US of A
ÅNGEST!
Kommentera

Sv: Only in US of A

Kampen mot terrorismen når nya, oanade och kreativa höjder.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Stigsson: Alabama är väl en av de delstater där den kristna högern är som starkast så man ska väl inte vara förvånad. Länge leve det flygande Spaghettimonstret.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Så slår dom till igen. I detta fallet är det till och med en tecknad bild som väcker "anstöt".
Kommentera

Sv: Only in US of A

Denna lilla historia kanske passar in i denna tråd. Den som suttit och kommit på allt detta har gjort ett gediget jobb. Det måste man ändå påstå.

Historia

Kommentera

Sv: Only in US of A
scim: bloody hell! Men det där kan väl inte ha varit på riktigt?
Kommentera

Sv: Only in US of A
scim: Hahaha. Som sagt, Only in US of A.
Kommentera

Sv: Only in US of A
scim: ROFLMAO


Kommentera


Sv: Only in US of A

LL:

Det kan man ju inte så noga veta hur det är i USA. Finns ju en del makabra historier som visat sig vara sanna.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Wayne Gresky: jag skulle vilja hävda att alla de där är påhittade. Jag tycker inte att någon av dem låter det minsta trovärdig.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Salle: Jerry Williams från Little Rock. Hihihi...
Kommentera

Sv: Only in US of A
Salle: Lite trist att det står att hälften av historierna är påhittade, bl a vinnaren. Man kan ju ställa sig aningen frågande hur det är med äktheten hos resten också då.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Hittade en översättning på ett annat forum originalspråk i länk.

Det är dags igen att titta på årets vinnare av "Stella priset": Stella priset är döpt efter Stella Liebeck som spillde ut kaffe på sig själv och lyckades stämma Mc Donalds i New Mexico. Det fallet inspirerade till denna utmärkelse som delas ut till de mest löjliga stämningsansökningar som har blivit godkända av amerikansk domstol.


Här är årets vinnare:

Delad 5:e plats.
Kathleen Robertson från Austin, Texas, belönades med $780,000 av en jury för att hon hade brutit vristen efter att hon hade snavat över en 2 åring som sprang runt i en möbelbutik. Ägaren till butiken blev minst sagt förvånad när han fick höra domarens beslut eftersom barnet som Ms Robertson hade snavat över var hennes eget.

Delad 5:e plats.
19-åriga Carl Truman från Los Angeles fick $74,000 och sjukhusräkningen betald för att hans granne körde över hans hand med sin Honda Accord. Mr.Truman glömde att titta om det satt någon bakom ratten på bilen innan han försökte stjäla grannens navkapslar.

Delad 5:e plats
Terrence Dickson från Bristol, Pennsylvania, var på väg ut genom garaget till det hus han precis hade rånat. Han kunde inte få upp garageporten för att den fjärrsändare som han hade stulit inte fungerade. Han kunde inte heller gå tillbaka in i huset eftersom dörren hade gått i baklås. Eftersom familjen som ägde huset var på semester fick Mr. Dickson sitta inlåst i åtta dagar och endast livnära sig på Pepsi och torrfoder till familjens hund. Han stämde husägaren för psykiskt lidande, vann rättegången och fick $500,000 i skadestånd.


4:e plats.
Jerry Williams från Little Rock, Arkansas, tilldelades $14,500 plus att han fick alla sjukhusräkningar betalda efter att ha blivit biten i ena skinkan av grannens hund. Hunden satt fastkedjad inne på grannens gård som var helt inhägnad. Juryn var lite tveksam innan de dömde till skadestånd eftersom de tyckte att Mr. Williams själv kanske var ansvarig för att reta upp hunden eftersom han hade klättrat över staketet och skjutit på hunden upprepade gånger med sitt luftgevär.


3:e plats
En restaurang i Philadelphia blev dömd till att ersätta Amber Carson från Lancaster, Pennsylvania, med $113,500 eftersom hon hade halkat, ramlat och brutit nyckelbenet i en pöl med utspilld läsk. Enda anledningen till att läsken fanns på golvet från början var att Ms. Carson hade kastat den efter sin pojkvän ungefär 30 sekunder tidigare under ett bråk.


2:a plats
Kara Walton från Claymont, Delaware, stämde framgångsrikt ägaren till en nattklubb i en närbelägen stad eftersom hon hade ramlat från nattklubbens toalettfönster och slagit ut två av sina framtänder. Detta hände när Ms.Walton försökte smita in genom fönstret till damtoaletten för att slippa betala $3.50 i inträdesavgift. Hon belönades med $12,000 och fick tandläkarräkningen betalad.


1:a plats
Årets vinnare är Mrs. Merv Grazinski från Oklahoma City, Oklahoma. Mrs. Grazinski köpte en splitt ny husbil av märket Winnebago. På sin första utflykt med den nya bilen kör hon upp på motorvägen och lägger i cruise control i 120 km/h. Hon klättrar helt lugnt ur förarsätet och går till köksdelen för att göra sig själv en smörgås. Inte helt oväntat åker husbilen av motorvägen och blir totalt skrot. Mrs. Grazinski stämmer Winnebago för att det faktiskt inte står i instruktionsboken att man inte kan göra som hon gjorde. Juryn gav henne $1,750,000 plus en ny husbil. Husbilsföretaget ändrade faktiskt i instruktionsboken efter denna dom ifall att det fanns fler totala idioter som tänkte köpa husbil.

Kommentera


Sv: Only in US of A
"Amazingly enough, however, Wal-Mart soon caved after learning that the same box of rocks had been previously returned by another disgruntled customer."
Kommentera

Sv: Only in US of A
As incredible as this may sound, it's true: Tofu is under attack!
Officials in the U.S. state of Colorado have declared tofu to be - this is the really hard part to believe -- X-rated!
Can you believe it?!
How could anyone in their right mind consider those little cakes made from soy beans to be X-rated?

It started with a 38-year-old woman in Colorado, a woman in love with tofu.
According to news reports out of Colorado, the woman wanted to tell the world about her fondness for bean curd (i.e. tofu) by getting a personalized license plate for her SUV.
She wanted her license plate to read: "ILVTOFU".
Clever, eh? Don't answer that.

Officials at Colorado's Division of Motor Vehicles apparently didn't think it was clever. They rejected her personalized license plate because they thought the combination of letters could be interpreted as profane.
"We don't allow 'FU' because some people could read that as street language for sex," Colorado Department of Revenue spokesman Mark Couch explained to reporters.
The 38-year-old woman told reporters that tofu is a staple of her family's diet because they are vegetarians and that the DMV misinterpreted her message.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Metal Guru:

Håller med dig! Denna var fin också:

"“Our 15 year old daughter Mary wasn’t very popular and did nothing but mope around the house bringing everybody down, so we decided to marry her off through your site. Now our house is a lot cheerier and we love our new swimming pool and Jaccuzi! We’ve told our youngest that when she turns 15 we’re going to marry her off too!"

—Mrs. James P."


ASG!
(hoppas jag!)
Kommentera

Sv: Only in US of A

""At first we were worried that Janine was too young to get married, but then her new husband bought her a house and a car and jewelry and the money we got let us buy a house for ourselves.  Getting out of the trailer park at our age was the best thing that ever happened to us, and it’s all thanks to Marry Our Daughter!"

—Mr. Jack M."

Ha ha ha. Hoppas jag.

Kommentera

Sv: Only in US of A

Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en parodisk sida. Jag repeterar: Jag är inte 100% säker, men jag hoppas att det här är en

Kommentera

Sv: Only in US of A
Salle: "Owners of four foreign-made cars parked in a suburban Detroit shopping center found their tires slashed and the words "Buy USA" scrawled on the windows."
Kommentera

Sv: Only in US of A
Metal Guru: fullständigt vidrigt.
Kommentera

Sv: Only in US of A

Yuck. I den sjukaste delen av alla sjuka världar.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Wayne Gresky:


Nu har jag kollat på dokumentär om Lee Atwater. Oj! Vad ska man säga? Man förlorar lite hopp om en bättre värld efter att ha sett den.

Det roligaste, om man kan prata om roligt, var när han blivit religiös och ångerfull på slutet av sin cancer. Då visade det sig att han inte ens hade packat upp bibeln som han påstådde gjort honom till en annan människa. Han fortsatte alltså att ljuga, manipulera människor ända till sista andetaget.

Fast med dokumentären på näthinnan är det både förunderligt och rätt starkt av Obama och hans stab av gräsrötter att vinna hela rasket. Amerikanarna verkar ha varit så obotligt trött på George och hans mannar att ingen av alla negativa kampanjer gjorde någon verkan.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Wayne Gresky: Jättebra att adress och så vidare visas med tanke på eventuella brevbomber!:-)
Kommentera

Sv: Only in US of A
Äntligen några som visar var skåpet ska stå!
Kommentera

Sv: Only in US of A
Wayne Gresky: Jo jag såg den när den gick på SVT1 häromdagen...instämmer i rekommendationen.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Jag råkade ramla på en intressant dokumentär om Lee Atwater idag. Den rekommenderas varmt. Finns att se på länken.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Har nu sett Obamas tal rätt imponerande att så lugnt och metodiskt hålla ett bra och rätt vettigt tal, inte så mycket vi mot resten av värden som brukar vara kutym i USA..
Kommentera

Sv: Only in US of A
Poffa: Jo, ironin går att se om man tittar på svaret enskilt, sas.
Nu gick jag på Gurus ursprungliga inlägg och hur renen svarade där, och då blir det lite svårare att se ironin.
Men det var sannolikt ironiskt menat, som du säger...
Kommentera

Sv: Only in US of A
knaskamilla:

Obama är som klippt och skuren för presidentposten rent åldermässigt. vad är han.. 47 ?
Kommentera

Sv: Only in US of A
Metal Guru:

Jag tycker att det verkar stenkorkat att rösta på en 72-åring, just för det där med risken att han faller död ner. Sen verkar det stenkorkat att rösta på just McCain av andra skäl också, iofs.
Kommentera

Sv: Only in US of A

renen:

USA's näste president kommer antingen vara färgad eller kvinna.

Om McCain vinner, kommer han fåhjärtsnörp av rena chocken - och falla död ned på fläcken. Hence "antingen vara färgad eller kvinna"

Kommentera

Sv: Only in US of A
Huge: Hans troligt kan ju ha varit enkel ironi. Så uppfattade jag det hela, i alla fall.
Kommentera

Sv: Only in US of A
renen: Får inte ihop ditt resonemang rent logiskt.

Om du nu uppfattar det som troligt att hon är transvestit så borde väl det innebära att hon har en helt annan människosyn än den hon visat?
Nu står det ju klart att hon sannolikt inte gillar vare sig bögar eller andra s.k "sexuella abnormiteter", och att i det läget själv vara transvestit låter föga troligt.

Vore hon transvetit så skulle hon väl isf sympatisera med både bögar och flator samt även vara abortförespråkare?

Eller hur menar du annars?
Kommentera

Sv: Only in US of A
Stigsson: Nej men Palin.
Kommentera

Sv: Only in US of A
renen: Skulle transvestiter vara kända för att ha en annan människosyn menar du?
Kommentera

Sv: Only in US of A
Huge: Troligt. Med hennes människosyn.
Kommentera

Sv: Only in US of A
renen: Om nu inte Palin visar sig vara transvestit...
Kommentera

Sv: Only in US of A
Metal Guru: President färgad. Vicepresident kvinna om Mcain vinner
Kommentera

Sv: Only in US of A

mattias - 74:

USA's näste president kommer antingen vara färgad eller kvinna.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Salle:

Obama verkar bli amerikas 44:e president, vad tycker ni om det ? Personligen har jag inte följt valet så där överdrivet mycket, bara sporadiskt på nyheterna m.m

Är Obama rätt man att leda världens mäktigaste land ? vad tycker ni ?
Kommentera

Sv: Only in US of A

Rätt tråd, förutom att det här är två svenskor som går over the top i England.

Hände den 17:e maj i år, och figurerade i kvällspressen för någon vecka sedan. Dessa tio minuter är bland det jävligaste jag sett av verklighet på Internet - och helt gore-fritt.

Ett exempel på vad fencyklidin kan göra med den mänskliga organismen. Även känt som Angel Dust.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Förmodligen inte, Lumber Jack:

Men precis som jag kan finna ro genom att blicka in i öppen eld, låta vatten strömma förbi eller se myror arbeta - når jag ett fridfullt inre genom att låta George falla lite lagomt långsamt genom bubblorna.
Kommentera

Sv: Only in US of A
Metal Guru: Efter ett litet tag infinner sig frågan: Går det ut på något?
Kommentera

Sv: Only in US of A

På något outgrundligt vis roar denna länk mig rätt bra.

Det är möjligt att hjälpa farbror George lite grann med att ta tag i honom med musen, och flytta en aning.

Kommentera

Sv: Only in US of A
Och för att undanröja alla tvivel har Bigfoot själv gjort ett offentligt uttalande.

www.boingboing.net/images/x_2008/bigfootpressrelease_72.jpg
Kommentera


Sv: Only in US of A
Död bigfoot funnen! Jag håller en lätt skeptisk inställning tills vidare..
Kommentera

1774437 · »