Café

48370 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1267536

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
hellge: Nu var det ju främst det faktum att hon undkommer granskning som jag framhävde.

Sett till hennes retoriska förmågor så borde du väl kunna klämma fram något bättre argument än "everybody says so", speciellt då det är en lögn. Jag såg den debatt du nämnde och läste lite artiklar efteråt och jag kommer inte direkt ihåg att "alla bedömare" gav segern till Wetterstrand. Tittar man dessutom på Aftonbladets egen omröstning så vann Björklund ganska klart (63.4 - 36.6, 34372 röstande).

I debatten om kärnkraftavvecklingen i Almedalen hade hon ju till och med svårt att övertyga mot Carlgren, trots att det gällde en av hennes hjärtefrågor.

Min teori att många tilltalas av Wetterstrand är att hon ses som en frisk fläkt.
Huruvida folk tilltalas av MP:s politik vet jag inte, skulle du fråga folk vad den går ut på så skulle nog en majoritet inte kunna nämna mer än att de vill avveckla kärnkraften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det kryllar av sjuka människor.

scim:
"Tittar man dessutom på Aftonbladets egen omröstning så vann Björklund ganska klart (63.4 - 36.6, 34372 röstande)."

Talar du om en sådan där webb-omröstning, typ "Vilket Hockeylag har snyggast matchtröja?", och så får man reda på vilket hockeylag som har flest fans?
I så fall säger jag Epic Fail att använda det som något som helst bevisvärde.

Kommentera

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
scim: Jag tror många gillar att Maria sticker ut genom att inte framstå som lätt retarderad vilket de flesta andra partiledarna gör. Vem förutom Maria gör ett någorlunda begåvat intryck av ledande politiker på vänsterflanken? Jag kan inte komma på någon alls. Göran Persson lyckades rensa undan alla socialdemokrater med egen hjärna och vänstern verkar ha fallit tillbaka i någon form av kommunistisk fåra. 2.0 på högskoleprovet är inte bara tur.
Kommentera