Café

48391 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1299307

Sv: Viktigaste Valfrågan
spud:

Det är en farlig hållnig när att kritisera väpnade insatser skulle vara ett hot mot Sverige. Din polare Tolgfors har fått massor av bannor för antyda att man skulle vara en inre fiende om man kritiserar svenska förband.

Att du blivit sånt högerspöke, föresten. Du ska inte hänga på HS för mycket. Snart blir du också stark motståndare till feminism och andra sociala röreelser, precis som konservativa förespråkar.

Liberté, égalité, fraternité

LIBERTÉ, ÉGALITÉ, FRANTERNITÉ!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste Valfrågan
hellge: Du misstar dig, jag var motståndare till sveriges inblandning, och hade dagens beslut gällt om vi ska gå in och hjälpa till militärt i Afghanistan hade jag varit motståndare till att vi ska gå in.

Men nu har vår riksdag engång beslutat att vi ska in med trupperna där, då kan vi inte under några omständigheter vika från det beslutet förrän vi utfört vår uppgift. Tar man på sig något då ska man fan slutföra det, och inte ge upp för att det blev jobbigt.

Jag har flera vänner som tjänstgör där nu, och ett par som är på utbildning för att åka dit innan jul. De har naturligtvis själva valt att söka sig dit, men de sökte dit för att vår riksdag har beslutat att vi ska vara där. Att då hålla på att jonglera med deras situation är oacceptabelt.

Och att respektera ett beslut som är taget under en S regerings period bör inte betraktas som att högerspöka. Men självklart är mina personliga känslor kring detta överordnad min ideologi.


Att Tolgfors får kritik för att vilja tysta sina motståndare förstår jag då det är lite känsligare att säga det som försvarsminister. Jag står dock bakom hans åsikt.

Redigerad kommentar

Kommentera