Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Aj aj aj!

11718 · » Till forumet


Sv: Aj aj aj!
äLSKA DIF
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Hehe förstår jag väl. Skulle jag ha trott på själv också man måste hela tiden utöka sina delmål på vägen mot målet. Iaf så blev det lite mycket fotboll nu i hockeytider fast det är ju lika mycket fotbollstider också för den delen om inte mer för DIF;0)
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Tror på fullaste allvar? Vad tycker du att vi ska sikta på när det är fem matcher kvar och vi ligger en pinne ifrån toppen då? Men visst, gbg är nog den troligaste buckellyftaren. Till och med solnagänget ser farliga ut, hemska tanke.
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Nä ni skall va glad som har klarat nytt kontrakt som nykomlingar=0) Du tror väl inte på fullaste allvar att ni siktar på SM-Guldet??? Det skulle va en skymf mot Allsvenskan och verkligen visa hur dålig den är om man som nykomling går och vinner SM-Guldet,men okej ni har ett väldigt bra utgångsläge men själv ser jag nog IFK Götlaborg som klara favoriter.=0) men vem vet???
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Visst, giffarna sliter väl som djur nu när de har chans att rädda kontraktet. Men jag blir lite misstänksam mot dig om du jämför ett peking på bortais med ett DIF på Stadion. Glöm inte att vi har en smula att fightas om också...
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Har varit inne och kikat på Giffarnas match mot Peking och kan säga att ni får va glad om det blir poäng när de kommer ner till veckan=0) Iaf så kikade jag på sporten och såg att Luleå är på gång igen Frölunda hade inget att komma med i afton, så det där om enkel seger jag skrev får jag nog ta tillbaks.=0)
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Det värsta är att förlusten verklígen var välförtjänt. DIF var helt enkelt urdåliga! Åsså sa de både på tv-sporten och på radion att Osten gjorde en bra match, men vi var 7 pers i vår bil och alla brast ut i ett unisont "VA?!?!" när de sa det. Hur kan han vara bra när han är så otroligt långsam? Och 2-1 målet, när FBK fick tre chanser, han var inte med på ett enda och när målet gick in stod han t o m med ryggen mot plan!!! Fast idag hade han ingen hjälp av utespelarna heller. Nä, fy fan, det här glömmer vi, va.

Fast jäsiken vilken skön arena! Alla vi som varit i Hartwall areena vet dock precis vart de snott allt ifrån... Det var som en direkt kopia, fast mindre. Fast med mer trappor! Kändes soma tt gå upp på etage 7 när man skulle till tvåan... Ska jag komma med lite kritik så är det framförallt att det knappt finns några toaletter på etage 2, bara tre-fyra stycken på en långsida, och dit ska både damer och herrar köa! Dessutom ahde de en trevlig sak, glasmontrar med sportprylar. Trevligt, ja, men hade de ingen säkerhetsansvarig? Glasmontrarna kändes hur lätta som ehlst att ha sönder och droppen var när vi upptäckte en med bilbåge och pilar!!! Jag kände på glaset, det bågnade, jag hade på fem röda haft ett dödligt vapen i min hand, på etage 2! hm, ska jag skjuta målvakten eller tränaren först....

Annars har de visst jobbat häcken av sig. 65 min före nedsläpp höll de fortfarande på att sätta upp näten bakom mål, tex. Och det var en del provisoriska grejer. Men när allt är färdigt - helt klart Sveriges bästa hockeyarena!!!
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Skulle tro att inte många lag kommer att plocka poäng i Karlstad. Det ska vara Timrå då=0) Det är bara att ta nya tag som du sa det är lite väl svårt att ta fullpott,ska vara AIK då, seger igen de börjar bli lite tjatigt, men men de är snart nere på jorden igen. Lite väl enkelt motstånd Malmö verkar spela under isen förtillfället,helt off alltså. Luleå tror jag ni tar ganska enkelt beroende på hur det går för dom imorgon.
Kommentera

Sv: Aj aj aj!
Dra på trissor. 6-1? Ska bli synnerligen intressant att läsa om detta sen, radiosnubbarna var inte speciellt imponerade av DIFs krigare idag. Men men, det är marigt att vinna alla femtio.
Kommentera

Aj aj aj!
Ni måste ha gjort en riktig plattmatch! 6-1 inte bra.
Kommentera

11718 · »