Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Dif - Vf

151094 · » Till forumet


Sv: Dif - Vf
Ami: bara tredje raka..ja det é det ju..men det é ju ändå bra.
Kommentera

Sv: Dif - Vf
gustavoc: Håller med, fast du kan inte säga att Norrena var dålig heller precis. Så jag tror att det inte spelat någon roll vem som stod för VF. Men en jämn och bra match var det, bästa & roligaste Dif jag sett på länge. Vågar man säga att det var den bästa matchen i elitserien hittils i år kanske?
Kommentera

Sv: Dif - Vf
Arthur Dent: Grattis ! Ni var bra, men inte bättre. det vra en jämn match och er målvakt höll hög klass. jag var och tittade på 6-0 matchen i scandinavium och Vf hade henke i mål. det märks att han har blivit ett litet spöke för djurgården. Nu var Conny( vf coachen) så dum att han lät norrena stå och gav er redan innan start ett litet övertag. men me... det var en kul match, jämn, bra hockey från båda håll och sett till de två senaste säsongerna ganska mycket folk änd(över 6000 fåt betraktas som bra). vf har inte spelat bra de 3 senaste matcherna och jag börjar oroa mig lite nu. 3.a i tabellen och b.la ni som jagar i mitten av tabellen. Ja ja lycka till tills vi möts igen, då lär det bli drag i scandinavium( vi har en heder att tänka på). till sist: grattis igen och vi ses i scandinavium!!!!!!
Kommentera

Sv: Dif - Vf
Lär stämma in i lovsången jag med och säga att det här var bland det bästa som jag sett den här säsongen i matchväg.
Förövrigt tror jag det var första gången på två säsonger som jag skådade torpedhockey i Dif!

Var ett fasligt åkande längs sarger och forecheckande med två forewards sammtidigt, mera sådant längre fram så kan det här bli riktigt skoj!
Kommentera

Sv: Dif - Vf
difzi:

Det var vår tredje raka seger. Du missade verkligen en supermatch.
Kommentera

Sv: Dif - Vf
carina: Varför känns det att man gick misste om en suppermatch?!
Men vi vann!

Nu é det väl vår fjärde raka seger? eller har jag räknat fel?

// glad och trogen Djurgårdare.
Kommentera

Sv: Dif - Vf
RST: Så...Känns det bättre nu? Nu när du fått gnälla litet på de stora stygga Stockholmarna. Inte alla spenderar sina liv på Hockeysnack vet du ;-)

Ang. vår publik: Vi tycker också att det är trist att fler inte går på matcherna. Du gnäller till fel människor. Skriv till JK istället.
Kommentera

Sv: Dif - Vf
Oj oj oj vilket drag det var här på gästboken, 5st inlägg var av 3st av frölundaiter efter en match. Vilket intresse ni djurgårdare har. Och vilken publik ni har på matcherna, både i antall och drag i hallen.
Tragiskt!
Kommentera

Sv: Dif - Vf
Oj oj oj vilken match!!
Alla (särskilt järnkaminerna) som snackar om "serielunket" skulle varit på dom 2 senaste hemmamatcherna. Vilken sanslöst kul hockey att se på! Vilken lagmoral!

Synd att kaminerna missar det roliga, men vi hoppas väl på påfyllning i klacken efter vi bärgat guldet i fotbollen!
Kommentera

Sv: Dif - Vf
Dragan 2k: Nej, och det gjorde jag sannerligen inte fast jag satt hemma i soffan idag (ekonomin under isen). Min sambo klagar på att jag skriker för mycket när jag tittar på hockey hemma :)

Ja jisses vilken rolig match det var.
Kommentera

Dif - Vf
Ett stort grattis till segern. Det var en extremt spännande match. Bland det svettigaste man sett på ett tag.Rolig match att titta på dessutom. Böljande spel, närkamper och spänning fram till 4-2 målet. Så här ska hockey vara. Man ska inte kunna sitta still vare sig man är på arenan eller sitter hemma och tittar.
Kommentera

151094 · »