Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Forsberg

9704 · » Till forumet


Sv: Forsberg
Här går man och väntar på att bli upptäckt och draftad. Nu går jämnårige Foppa och lägger av!? Vad är det här, än är man ju ung och lovande...
Kommentera

Sv: Forsberg
Förbannat synd att Foppa "tar time out". Fast vad jag undrar är om det inte vore bra för killen att spela i MoDo då. Spelet är ett annat och risken att han skulle dra på sig allvarligare skador är rätt liten, jämfört med NHL. Repa sig under hösten, lira i MoDo från januari (då vill inte jag möta MoDo i slutspel...) och kanske hittat hunger till OS.

Det var bara personliga tankar, rent egoistiskt som hockeysupporter. men han känner sig själv och vet nog vad som är bäst för honom. Kan bara inte låta bli att som snabbast undra om senaste veckan haft någon påverkan. Liksom fått honom att tänka påa tt det finns ett liv utanför hockeyn... Ja menar, med all dötid Colorado haft på Hotellet så vore det inte konstigt om han börjat grubbla...

Kommer i vart fall sakna honom. Han är förbannat bra!
Kommentera

Sv: Forsberg
Världen är upp & ner, hoppas bara inte USA gör något korkat i veckan. Foppa: lite vila så kommer han igen. Modo kanske får ett tillskott till slutspelet ?. Man kan inte säga något säkert längre vad som helst kan hända.
Kommentera

Forsberg
Har aldrig varit ett fan av Modo men tycker det kom som ett rejält dråpslag att Peter Forsberg lägger av! En underhållande spelare och en utav Sveriges största stjärnor (genom alla tider) lägger nu av, ett år som skulle bli ett stort hockey år med OS som grädde på moset. Nu får vi hålla våra tummar för andra som Sundin, Lidström & Näslund ... mfl.

Avslutande så tror jag att jag längtar efter Måndag för denna vecka har varit en utav dom konstigaste någonsin. Många saker har hänt som man aldrig trott skulle ske. Hoppas att en ny vecka betyder stabilare tider.
Kommentera

9704 · »