Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Premiär!

11110 · » Till forumet


Sv: Premiär!
Ronnie Pettersson verkar bli ett stort utropstecken i år, har alltid gillat den grabben och när jag kikade till mitt dreamteamlag så såg jag att det här kommer att bli roligt för Djurgårn i år, killen har ju bara öst in points. Vilket fynd. Okej dreamteam är dreamteam och man ska kanske inte dra alltför stora växlar på den statistiken men ändå.
Kommentera

Sv: Premiär!
mike66>>> Det var konstigt, men när jag väl satt i Hovet så kände jag inte alls någon 'premiärknut'. För min del var det ju 5 matchen för säsongen, så jag tyckte snarare det kändes märkligt att ingen annan (typ) redan märkt det jag märkt, vilka som var bra osv. Fast min obefintliga känsla fick ju fog, det belv ju bara 2-1...

Och sedan fick klacken hylla Osten bäst de ville, men jag tycker fortfarande han är flör hjulbent, och dessutom går han ut alldeles för ofta. Om båda lagen befinner sig framför kassen går man för fasen inte ut och skär av vinkeln! Åsså blev det mål oxå...

Och jag måste säga att jag belv besviken påa tt Ignatovich inte fick spela, han som var så bra under försäsongen!

Nä, imorgon bär det av till Karlstad - nu jävlar!!!
Kommentera

Sv: Premiär!
DIFferent>>>Nu har väl den där premiär knuten i magen släppt?=) skall pallra mig iväg när ni kommer upp hit, då blir det fajt mot Timrå, ni kommer väl ihåg premiären ifjol=) denna var väl skojigare=)
Kommentera

Sv: Premiär!
Hm, njaä... jag tror inte jag vågar tippa för jag vaknade med en inte så tillfredställande känsla i magen... Är inte alls säker påa tt vi kommer vinna i kväll. Så jag avstår.
Kommentera

Sv: Premiär!
Linköpings HC - AIK 5-3
Timrå IK - HV 71 4-2
Luleå HF - MoDo Hockey 3-1
Brynäs IF - Färjestads BK 2-2 (3-2SD)
Djurgårdens IF - V:a Frölunda HC 6-1
Södertälje SK - Malmö IF 2-6
Kommentera

Premiär!
Jaha ... då var det premiär och det känns verkligen skoj, kan faktist inte komma på när jag varit så sugen på en Premiäromgång! Men hur som helst så tänkte jag fråga om det är någon som vågat tippa omgång ett???

Inte bara DIF matchen utan samtliga ... !?
Kommentera

11110 · »