Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #786114

Sv: Säsongen 2006/07
Inför Djurgården - Malmö 2006-11-16


Malmö har bara tolv poäng och två segrar så här långt i årets elitserie. Som en jämförelse så hade fjolårets jumbolag Leksand tio poäng vid samma tid förra året. Skåningarna har dock förstås inte gett hoppet ännu utan försöker rätta till det som har felat så här långt.

- Man kan väl säga att vi ska spela en ishockey som är mer riskfri. Vi måste ta mindre risker och minimera misstagen, säger andretränaren Mikael Tisell.

- Vi hade behövt en vinst eller ännu hellre ett par på rad och på så sätt återfå självförtroendet, säger han vidare.

Att självförtroendet är skört visade sig inte minst senast hemma mot Skellefteå, då laget föll ihop efter bortakvitteringen i mittperioden. Vissa ändringar i Malmös femmor är aviserade inför kvällens match, men exakt vilka och hur omfattande, är ännu okänt.

För Djurgården har säsongen så här långt var tämligen sorglös och allt som oftast har man också lyckats hålla sig på rätt sida om tabellens olika streck. Man har visserligen blandat och gett, men är ett av elitseriens bästa hemmalag med fem segrar på tio matcher i Stockholm. Däremot har det bara blivit en seger på de fem senaste matcherna för dem.

Skadeläge Djurgården: Thomas Johansson

Skadeläge Malmö: Skadefritt

Saxat ifrån Hockeycentralen.se
Kommentera