Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #793177

Sv: Säsongen 2006/07
Inför Skellefteå - Djurgården 2006-11-28

I kväll är det dags för nästa sexpoängsmatch kring slutspelsstrecket, då ojämna Skellefteå på sin hemmais tar sig an ett formsvagt Djurgården.

Skellefteå har via seger i kväll mot Djurgården chansen att få åtta poängs marginal ned till slutspelsstrecket - detta trots att västerbottningarna inte fått spelet att stämma helt och hållet på sistone, då man visat upp ojämna resultat.

- Det är en viktig match för båda lagen och då får vi se vad det medför i anspänning och puls. Men det gäller att hålla huvudet kallt, säger Skellefteå-tränaren Per-Erik Johnsson till folkbladet.nu om vad som gäller.

Västerbottningarna får fortsatt klara sig utan den 34-årige förstecentern Fredrik Öberg, som dras med ljumskproblem.

Däremot förväntas landslagsbacken Fredrik Lindgren vara tillbaka i spel igen och Andreas Hadelöv kommer återigen att vakta målet, efter Dave Stathos tämligen bleka insats i 1-5 förlusten senast mot Färjestad.

Någon stor hockey har inte Djurgården klarat av att leverera under upphållet, där man bara har tagit tre poäng på fem matcher. Mot Modo i lördags tappade en 2-0 ledning till förlust 2-4 hemma i Stockholm och då är Djurgården dessutom klart sämre borta än hemma. På bortaplan har mna nämligen bara vunnit en av elva matcher så här långt och det var just mot Skellefteå tidigare i höst.

"Vi behöver förstärka", sa Fredrik Bremberg efter förlusten mot Modo. Något som lagets poängkung kan ha haft en del poänger i.

Skadeläge Skellefteå: Kari Haakana och Fredrik Öberg

Skadeläge Djurgården: Thomas Johansson
Kommentera