Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

LIF-LHF

125512 · » Till forumet


Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Kortsiktighet i tänkandet har du ett bra exempel i reportern på Radiosporten som den 23:e med glädje i rösten skriker ut "...och Brynäs leder elitserien". Nähä, det har spelats EN match och den vann Brynäs. Det skulle till och med jag ha kunnat räkna ut!

Jo, visst gäller det att tänka långsiktigt men när det finns spelare som i princip ligger kvar på samma nivå nu som för ett par år sedan då börjar man ju att undra.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Jo så är det nog. Många supportrar är alldeles för kortsiktiga i sitt tänkande. En tränare har ju en helt annan inblick i laget och kan se utvecklingsmöjligheter osv. Därför kan det ju ibland se märkligt ut när man kan låta en uppenbart sämre lirare spela exempelvis. Men han kanske coachar för att få resultat på lång sikt, framförallt. Freddy Lindfors sa en gång en sak som jag brukar komma ihåg:
Man ska coacha för säsongen, inte för matchen!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Jo, i och för sig. Han har ett ruggigt driv i skridskoåkningen, bra pass, men sen är det väl inte så mycket mer just nu. I och för sig så har jag sett honom för lite för att kunna uttala mig ordentligt, men han har fått bra med beröm av Mr Jim på försäsongen.

Visst är det 47 omgångar kvar, men vi blir ju bara otåligare och otåligare. Det är nästan som så att den allmänna uppfattningen är att går en spelare inte ut och dominerar fullständigt redan från start så ska han säljas fortare än kvickt.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Milo då, är inte han en liten besvikelse hittills? Men jag tror att spelare från gamla öststaterna behöver en tid för att komma in i lag, samhälle osv. Speciellt om dom inte bott utanför sitt land tidigare.

Jag trodde nog också att Lehtinen var ett kanonförvärv. Men det är 47 omgångar kvar än.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Jag måste väl säga Mika Lehtinen. För att, antar jag, kostat stora pengar och ha ett ganska gott rykte från TPS så har han visat noll och ingenting. Sen så av de svenska spelarna så har jag aldrig riktigt förstått vad Brithén sett i Warg.

Det är lite väl enkelt att säga att Werner ska vara kvar, så jag säger Staal för han verkar ha ett ordentligt jävlaranamma och är en spelare som verkligen ser till att sprida glädje i truppen.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: En riktigt bra och viktig fotbollsmatch kan konkurrera med en medioker hockeymatch. Ungefär så ser jag på det. :-)
Basket har jag aldrig förstått mig på. Kanske är jag fördomsfull, men jag minns hur det gick till i plugget. Bara man var nog jävla lång, gärna på gränsen till missbildad, så platsade man i basketlaget. Då spelade det ingen roll om man hade det minsta boll i kroppen eller inte.....
Men nog finns det lirare i basket.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Du pressar mig...... Men jag tycker inte det är då enkelt faktiskt. Kortsiktigt, för att vinna nästa match, skulle jag nog välja Hägerbäck. Men långsiktigt skulle jag nog inte alls välja honom, eftersom jag faktiskt tror att han kan bli en hygglig spelare med lite mer rutin och så. Rutin kan han ju inte få om jag väljer bort honom. Så jag väljer nog.... måste jag?
Ok, Junkka får det bli då.
Kvar ska Skuggan vara.

Dudå fast Modo?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Jaha, okej det måste det väl vara då. OK, hacka ner på mig du bara för att jag råkade glömma att sätta ut "ex-" framför MODO-spelare :)
Men innerst inne så är alla människor Modoiter, det är bara det att hos många människor så bryter denna "sjukdom" ut senare än hos andra. Den ligger där latent och väntar på att bryta ut hos någon intet ont anande supporter.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Jag har faktiskt aldrig kunnat se vad som är så skojsigt med fotboll. Det händer ju inget och känns allmänt segt, långsamt och.. Ja, tråkigt helt enkelt. Förmodligen har jag för dåligt tålamod för att orka med att kolla sparkboll. Basket är ju bättre då, det blir ju mål hela tiden.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: "Fisken" är ju inget nytt smeknamn, så tydligen är det fler som har sett likheten. Och MODO-spelare var det väl ett tag sedan han var, elle?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Det här kanske jag har frågat tidigare, men inspirerad av Sportmagasinet så kör jag på: Ifall du var tvungen att kapa truppen, vilken spelare skulle du då göra dig av med i laget?
Vilken spelare vill du helst ha kvar?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Hmm, varför har man inte Schumachers timlön? Med 11 764 706 kronor i timmen så skulle man ju bara behöva jobba en timme om året ungefär!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Har svårt att se likheten. Men det är klart det måste väl smärta för en luling att behöva se en MODO-spelare på förstasidan.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Fotboll är ingen skräpsport. :(
Inte när Hammarby lirar i alla fall. Däremot håller jag med om att dom kunde haft ett snyggare omslag på premiärnumret.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Omslagspojken ser väl ut som en fisk, elle? Eller rättare sagt som en fisk som dragits upp på torra land och kippar efter luft.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Jaha, och....
Kan man få en liten smeknamnsförklaring eller har du sett något annat omslag än det jag nu har framför mig, för någon Bengt Ohlsson ser då inte jag.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
"Dessutom" ska det stå.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Jag har på känn att magasinet handlar om för mycket skräpsporter, typ fotboll, för att det skall vara värt ens en tia. Desutom har de fisken på omslaget vilket är ytterligare ett skäl till att strunta i att köpa det.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Förresten, hur gör man om man vill uppdatera sin riktiga profil. Görs det automatiskt när man är inne och ändrar presentation mm?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Jo, jag måste nog kolla in det där magasinet. En tia + Aftonbladet kan det ju vara värt. Första numret brukar alltid vara bäst av såna där tidskrifter. Då har man verkligen lagt ner ett stort jobb och haft tid till det också.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Ja, jag vet att infon börjar bli inaktuell, det är bara det att jag inte riktigt orkat skriva ihop något mer aktuellt ännu. Funderade i helgen på att ta bort hälften tills jag orkar skriva något men struntade i det. Får se om jag har tid och lust att skriva något ikväll.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Kollade nyss din profil. Snart dags att uppdatera?
Nu är jag hungrig. Behöver en rejäl lunch nu.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Måste säga att det nya magasinet om sport producerat av AB och logiskt nog döpt till Sportmagasinet är en intressant bekantskap. Många kul artiklar, bland annat en om de värsta råskinnen i olika sporter.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dysso: Natt? Har det hunnit vara det redan? Ändå känns det som att jag inte har sovit något alls.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dysso: Eller som han sa som testade sin raketdrivna ismaskin på allmän väg och glömde svänga: Vart sjutton tog vägen vägen.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan:

Osså var det morgon igen.. Vart tog natten vägen?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Jag tänker göra detsamma. Jag måste ju tyvärr upp och jobba imorgon : (

Gonattmerej!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Nu hade jag tänkt att stänga ner HS:andet för daget.
Du får sova så gott .
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Jag hinner inte till Gävle. Dels för att vi inte kommer att vara färdiga för dagen i så pass god tid att jag skulle hinna dit, dels tänkte jag försöka hinna träffa lite kompisar som jag inte har träffat på ett tag.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Du ska inte göra ett besök till Gefle då på torsdagen? Eller ni kanske har fullt upp även på kvällarna?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Jag ska då inte åka till Piteå på onsdag iaf. Jag har en väldans massa jag måste hinna göra innan dess för sedan är jag i Stockholm torsdag-fredag. Tisdagkvällen går ju åt till hockey så det är som bara måndag och onsdag som blir kvar.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Får se om man kanske tar och åker till kvarnvallen på onsdag och kollar in när PHC dänger BIK igen.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Haha, jag säger då det :).
Undrar om petter är välkommen tillbaka efter hans lilla gest mot BIK-klacken efter straffläggningen.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Eller så är det nån slags kortform av Kickan. Butikskedjan härmas bara ju!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Haha, jag läste på BIK:s forum att våran Petter varit och kollat matchen mellan BIK och SAIK. Inget konstigt med det iofs, han har ju spelat med BIK och hans bror tränar ju gröningarna. Det någon verkade lite tjurig över var dock att han varit där iklädd LHF-mundering : ) Forza Petter!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Om du inte visste det är Kicks en butikskedja :)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Jo, vad annars. Det bör väl vara allmänt känt att HS ligger i bräschen när det gäller utvecklingen av hockeyn och all kringutrustning.
Vill inte verka alltför elak men själv tycker jag att det ser ut ungefär som läckande hjärnsubstans eller något sånt.

Godnatt Portello och Kicks.

Remember: the only way is up.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Förmodligen blev de inspirerade av min fråga till Dysso om han ville ha eldflames och stripes på sin eldsprutande ismaskin.

Nattinatti Paddelände.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: God natt med dig .
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Nej, nu är det dags för den här Bjästabon att undersöka ögonlocken från insidan ett par timmar. God natt med er!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dysso: Har sett bilder på hjälmar med påmålade eldsflammor hos FBK. Innebär detta att det ska symbolisera fart och fläkt, raggarhockey eller att det brunnit hos den ansvarige för utrustningen?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Ibland kan vi faktiskt ha grejer på lördagar också, fast det är bara häktningar i så fall. Det finns ju en jäkla massa tidsfrister som skall hållas när det gäller frihetsberövanden och därför måste vi ha jour om åklagarna ställer till med något.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Visst ja, är ju söndag idag, svårt att hålla isär på dagarna speciellt då man jobbat hela helgen.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: På en lördag? :-)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Jadu , igår tror jag.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Va, jobbade han verkligen på Jysk Bäddlager den killen. Måste vara dåliga lönevillkor om man rymmer från arbetet...
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Den däringa killen med Modotröja du såg på ditt jobb, han hade väl rymt från nån avdelning där de har rum med madrasserade väggar elle?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Albert Hall: Jag har inte tänkt på att #12 och SM 1996-flaggan inte hänger i taket längre, men det är nog bara tillfälligt.

Attans vad ni har varit aktiva de senaste timmarna. Nu är kvällen räddad : )
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Inte många som förväntar sig att se Modoiter överhuvudtaget, men på något jädra vänster så tycks de finnas där man minst anar det.
Så den enda lösningen är väl att skaffa en ordentlig exorcist som du får ha med dig i alla "icke LHF-MODO"-situationer....
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan, Portello mfl:

Vad gäller hemska tröjor så finns det ett par riktiga skräckexempel i elitserien. När reklamen syns bättre än klubbmärket så har det gått för långt...

Föresten, ingen som vill stiga upp 04.30 imorgon och åka till jobbet åt mig? =)
Kommentera

125512 · »