Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

LIF-LHF

« · 123315 Till forumet


LIF-LHF
Lika bra att starta tråden redan nu.
Hur tror ni matchen slutar?
Själv tror jag på en Luleåseger .
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Mitt första inlägg här på HockeySnack... :-)

Jag tror Luleå vinner med 4-2
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Bluesman: Välkommen,välkommen. Trevligt med nya lulingar här på HS.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Bluesman: Får också säga välkommen till dig.. Kul med lite nytt folk här på forumet
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Man tackar för välkomnandet! :-)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Bluesman: Men en sak ska du veta , jag gillar inte att du tjuvar mitt tips på LIF-LHF sådär ;)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Aha...sorry...ändrar mitt tips då...Leksand vinner...äh...det var inget förresten...mitt tips står kvar! :-)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Man får ju hoppas på det bästa, men man är aldrig säker när man möter Leksand ju. De har ett extremt bra lag, men de har tyvärr inte lyckats visa det ännu. Men vem vet, de kanske visar sitt rätta dem mot Lule!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
DerTunfisch: Äsch, nu när Duracell fick kortslutning igår kväll så har de ju inte en suck. Lule vinner med en betryggande marginal. Vill inte säga mer än så...
Kommentera

Sv: LIF-LHF
DerTunfisch: Luleå brukar har lätt för Leksand, bara hoppas det håller i sig. Målskyttar mot LIF blir : Burra,Ledin,Fagemo och M.Johansson
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Intressant, Leksand ger 1,8 gånger pengarna på Lången och Lule ger 2,3 gånger pengarna. Låter klart spelvärt.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Jo det låter helt klart spelvärt.Man måste nog slänga in en slant på oddset imorrn. Gäller bara att hitta två till också.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Jepp tror man måste lägga in ett odds.. Sugiga Dif dom lyckades bara få oavgjort annars skulle jag ha fått in mitt odds.. SSK måste ju ha gjort det målet riktigt i slutet av matchen
Kommentera

Sv: LIF-LHF
lizzard: Du kom ju ihåg vad jag sa när jag fick se oddset: DIF-SSK kommer att X:a. Fråga mig nästa gång du ska oddsa :)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Vet du var det värsta va när jag skrev in vad jag trodde resultaten skulle bli här på forumet då skrev jag X mellan DIF-SSK :/
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Skulle gärna vilja sätta en slant på Modo i morgon till 2,55 gånger pengarna. Men av principskäl så brukar jag oftast inte spela på Modomatcherna. Skulle jag få för mig att göra det så måste jag ju "helgardera" matchen :)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Hmmm är inte så säker på att Modo vinner borta mot MIF men omöjligt är det ju inte, den som lever får se.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Man kan ju alltid hoppas att Modo vinner mot MIF *håller tummarna för Modo*
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: Frölundas 2,15 är väl rätt ok ?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Heter det inte "den som får lever får se" ;)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: tycker att även Brynäs odds på 1,8 mot Dif är spelvärt, men jag borde sluta spela på DIF. Spelar jag DIF seger förlorar dom och tvärtom.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Jovisst, ser att Timrås odds är lägre än SSK:s. Lite överraskande måste jag säga för de där oddslistorna måste väl vara gjorda innan gårdagskvällens match.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello:

Har tänkt sätta 300 kr på Luleå vinst, oddset lockar och har en god buffert på expekt.com vann 2000 kr förra veckan.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Tror på Luleå vinst imorgon...
Ska beställa match via PPV imorgon...
Ser fram emot matchen
Tror att Luleå vinner med 5-1

/Pärwie
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Parwie:

Jag ska också se matchen på PPV, skall bli intressant att för första gången få chansen se Luleå's nya spelsystem.

Och ser fram emot 26 december, då är jag och hälsar på släkten i Kalix. Då skall jag se matchen Luleå-MoDo och får chansen se den uppfräschade arenan live.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Salcin:

Så du ska också upp och se underverket då.. Vi verkar bli lite extra hockeysnackare på den matchen. :)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Salcin: Hallen blev väldigt fräch tycker jag det enda jag irriterade mig på var att man köpte biljetterna ute åsså går man in sedan kanske en pettitess men jag kan bli lite irriterad på sånt :)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Luleå vinner ganska lätt om dom inte släpper till för mycket kontringar...
Håller vi spelet i Leksands zon så ska de inte vara några problem, Leksands försvar e fruktnsvärt dåligt....Kan bli en kul match för oss Luleå fans
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dysso:

Verkar onekligen så, och förhoppningsvis blir det också en kanonmatch då.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
lizzard:

Hehe, en nog så viktig detalj särskilt en kall dag i jan-feb med -30.

Hur många biljettinsläpp finns det nu?
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Sitter än och är helt lyrisk över Luleå försvars spel så bra har jag nog aldrig sett dom spela förr
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Salcin: Om du menar kassor där man köper blijetter fanns det 3 st 1 för sitt 1 ungdomar och 1 vuxna
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Hoppas att ni spöar Leksand och det ordentligt.

Vi får hoppas att Luleå inte spelar teknisk ach anfallsglad hockey för då kommer benknäckargänget från Leksand att orsaka skador på era spelare också.

Ser fram emot när Luleå kommer ner till GBG för att spela
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Jag tror på en komfortabel seger i morgon..2-5 låter som ett bra resultat.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dragan 2k: Dessvärre spelar LHF en teknisk och anfallsglad hockey den här säsongen, så då är det väl kört. Vi mötte Leksand under Bodencupen och jag konstaterade att Jardemyr förmodligen kommer att ligga högt upp i utvisningsligan samt att Leksand var lika huggiga som vanligt. Dessutom tyckte jag inte att de höll särskilt hög elitserieklass utan snarare att de spelade som ett lag som borde vara fast förankrat i allsvenskan för all tid och evighet. Leksand är och kommer förmodligen alltid att vara ett huggargäng. LHF har bittert fått erfara det så Leksand orsakat att flera LHF-spelares karriärer abrupt tagit slut. Kanske borde vi låta tjeckerna vila imorgon, just våra tjecker har de yxat rejält mot och det är bara målvakten Smid som inte blivit hockeyinvalidförklarad, fast det beror ju förstås enbart på att huggargänget inte spelade i ES förra säsongen.

Lite tur har vi i alla fall att Rosén är skadad. Att han är en aning hårdhänt vet man ju sedan den tid han spelade i LHF, fast det gjorde ju inte så mycket då när han var en av de våra. Motståndarna tyckte förmodligen annorlunda : )

Lycka till imorgon. Jag är säker på att ni vinner. Ja till och med så säker att jag satsat pengar på det, vilket inte hör till vanligheterna. Senast jag spelade på Oddset i någon form var för över ett och ett halvt år sedan. Och visst spöar vi Leksand; 5-2 till LHF, minst.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Frågan är väl om Jardemyr får spela så mycket för Leksand, åtminstone i första matchen var han då bänkad, vet inte hur det var med den saken i matchen mot VF.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Hälge: Det tycker jag också.

Såååå, är du här för att jag ska ge TIK mitt ***** ****? Vet inte om jag vågar uttala det, just de orden verkar ju vara magiska när de kommer från mig och riktas åt Timråhåll. Ni kan väl ge oss en chans att klättra förbi er i tabellen först, så kan jag återkomma med mitt lyckatillande sedan? Fast jag önskar er ***** **** i alla fall, även om jag inte säger det högt : )
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Lycka till imorgon ni med och jag hoppas att vår gode vän Fagemo hänger dit några.

Håller fullständigt med angående Leksands "huggspel" men även att de inte håller särskilt god elitserieklass.

man kan väl bara hoppas att domarnivån höjs på grund av dessa två incidenter så att inga fler spelare behöver skadas av detta talanglösa bottengäng.

För övrigt glädjer det mig att ni tryckte dit ett supertråkigt Malmö. jag tror att de har fått iväg 36 skott på mål på två matcher. Deras gröthockey är nog det tråkigaste att titta på. Kan inte ens börja förstå hur tråkigt det måste vara att spela mot dem.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Givetvis besöker jag den här sidan för att få ditt ***** **** och nu när jag fått det känner jag mig lugn inför morgondagen :-)

Trots det så tror jag på 2-2 , men Koivunen avgör på straff (om han tillfrisknat) annars blir det Hallin.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Hälge: Det gör du kanske rätt i, det är säkert ett tur-***** ****, precis som min Kauppilatröja, den ruggigt fula hatten och luciaglittret som jag lånade från julgranen på jobbet är tursaker.
*Skrockfull? Jag* : )

Jag vågade faktiskt inte spela på eran match eftersom den kändes för oviss. Jag hoppas naturligtvis på er men tror egentligen på oavgjort, precis som du.

Froza Norrland, som man säger på forumska (att säga forza skulle vara alldeles för svenssonaktigt)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Dragan 2k: Åh, tänka sig att det finns andra än lulingar som inser Kung Fagemos storhet. Tikarna kan vara lite griniga när man diskuterar honom, fast jag tror att de också innerst inne är stumma av beundran för vad han åstadkommit sedan han drog på sig LHF-tröjan : ) Fagemo kommer garanterat att göra mål imorgon, kanske till och med flera. Skulle jag gissa på en första målskytt i morgondagens match så skulle jag gissa på Fagemo, absolut.

Frågan är vad domarna kan göra åt Leksands huggartendenser. När de ingriper är ju skadan i regel redan skedd, om de inte för säkerhets skull ger samtliga leksingar matchstraff redan vid nedsläpp dårå, och det lär de ju inte göra. Hoppas innerligt att hela LHF klarar sig helskinnade genom matchen. Blir någon allvarligt skadad kommer jag seriöst att överväga polisanmälan mot den leksing som orsakade skadan, det kan inte vara rena olyckshändelser när det inträffar gång på gång på gång. Ungefär som det inte är direkt någon slump att de som varit kriminella under en lång tid ofta återfaller i brott ganska snart efter att de muckat från anstalt.

Du har rätt i att MIF inte står för någon särskilt skojsig hockey. De såg minst sagt sega och gråa ut och skall vara extremt glada för att de har Hadelöv i mål. Utan honom skulle de ha förlorat med betydligt större siffror. Han var mer än bara halva laget.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan: Tror bestämt att Fagemo kommer att sätta några puckar i nästa match.Någet som är kul är att "Burra" hittat rätt två matcher irad.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Lulekickan:
jag vet fortfarande inte vem du pratar om..;0)

jag ska ner till Malmö i morgon och se
Malmö - MODO..jag har inte sett Malmö spela
på många år..så det ska bli roligt att se om dom
spelar samma sega hockey som har gjort dom
senaste 5 åren...

p.s
lycka till i morgon..
Leksand borta kan vara svårt..
och dom har ju inga poäng...
svårt,svårt men ni har en klar
chans...
Kommentera

Sv: LIF-LHF
gud: Det är bara hoppas att vi har lika lätt för LIF som vi brukar att ha.
Kommentera

Sv: LIF-LHF
gud: Jäklar, du har då ordnat till en väldigt jobbig lördag. Måste ju vara otroligt påfrestande att behöva titta på det där andra AXA-laget från någonstans ovanför Y-et, och sen som grädden på moset dessutom skjutsa dessa Enögingssupportrar ;)

Antar att du ordnat med riktigt trevlig musik på resan i varje fall!
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Paddan: hehe jag tycker att LuleKickan ska bli Moderator
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Rasmus89: Kanske det, men vem vet hon kanske redan är en sån där Sosseor ;-)
Kommentera

Sv: LIF-LHF
gud: Du lär nog bli varse om vem jag pratar om så småningom, fast jag trodde du redan visste det. Som jag har uppfattat det är ju du, El Maco och mike 66 Fagemos största supportrar. Ni kanske inte säger det rakt ut men det står hur klart som helst om man läser mellan raderna lite ; ) Annars lär ni varse om vem han är snart. Jag har bestämt att ni skall anordna en supporterresa hit upp så ni får se hur hockey spelas när det spelas på riktigt, och att du råkar bo i Gbg är ingen ursäkt för att inte följa med. Dessutom har det ju aldrig anordnats någon organiserad TIK-resa hit så jag tycker att det börjar bli dags. Jag kan fixa en guidning runt nya arenan när (inte om) ni kommer upp.

Varför valde du just en Malmömatch? Det tyder på dåligt omdöme : ) De spelar exakt så segt som du är rädd för att de skall göra kan jag upplysa dig om.

Tack för lyckatillandet, jag har redan -om än inte uttryckligt - önskat er ***** ****. Jag vågar inte säga orden högt eftersom ni bara vinner då, och det får ni ju inte göra förrän vi har klättrat förbi er, men då är det fritt fram att vinna bara ni inte vinner mer än oss.

Vi har inte bara en chans, segern är så gott som utkvitterad redan innan nedsläpp. *Kaxig? Jag?*
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Skulle vara grymt skoj om Emil skulle få hänga ett mål imorgon, hoppas även att Luleås försvarsspel är lika bra som mot MIF.
Hade tänkt följa matchen framför datorn och radion men det blev inte när man ska jobba 11.15-21.30 isället för 9-15.45.
Fy vad sjuklingar kan ställa till det.....
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Portello: Ja ifall Leksan klämmer in ca. 2 puckar säger vi så hoppas jag att Robert Nilsson får klämma dit nån av dom iaf
och att Henrik Nordfelt också får sätta en kasse..
Kommentera

Sv: LIF-LHF
Leksand ska absolut inte underskattas, de har några bra spelare som radarparet Jens Nielsen/Mikael Karlberg och Christer Olsson i försvaret men jag tror ändå att LHF vinner med 5-2 men då måste inställningen vara den rätta annars vinner man inga matcher i ES.
LHF:s målskyttar: Linus Fagemo 2, Emil Lundberg, Magnus Nilsson och Jonas Rönnqvist.
Kommentera

« · 123315