Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1576676

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Efter många år i dödskuggans dal är det äntligen dags. Aftonbladet igår och NK idag hade väldigt intressanta articklar om våra direktörer. De har gjort återkomsten i toppen möjlig. All heder åt dem. Hets hit, BSTL-kampanjer hit. Som Albert Hall skrev "nu spelar vi om det". In och kör.

Själv missar jag stora delar av de två inledande matcherna. Har tillsamans med ett par andra dårar en tradition att åka på IFK Luleås premiärmatch. Resan bokad sedan länge, bara att sätta sig på tåget ikväll. Får följa slutet av kvällens match via mobilen, bara hoppas att det inte blir sudden för det är si och så med teckningen. Hoppas kunna se upplösningen av match två på någon sportbar i Borlänge. Tar med mig både IFK och LHF halsduk. Hektisk helg-krossa Skellefteå och Dalkurd. 

p.s

Skall försöka göra ett bra job på Donarvsvallen. Är överygad och att LuleFans, red Tags, Hooo-ligan, Luleå Maniacs, H-läktarn boys etc kommer att göra ett kanon jobb i Skelleftekraft arena och Delfinen

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hannu Neimi: Respekt Hannu, respekt!

En annan kör soffvarianten idag och Delfinen hela dagen i morgon..

Däremot en jäkla dålig planering så jag missar match 3-5 pga jobbresa till Tyskland. Hoppas så ini h-vete på match 6 hemma den 22/4.

Kommentera