Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1600491

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Helt ovidkommande, ohockey. Såg Leif GW på TV, diskuterande Quick-processen, bl a med Göran Lamberts, mannen som "granskade" och applåderade allt det som säters psyk - där det verkar ha varit svårt att skilja läkarna från patienterna - och poliser med stöd av en s k journalist ställt till med.

Leif GW har ju berättat att han är spik nykter varje år från nyår till midsommar medan han skriver böcker och sådant, men sedan super han ett halvt år. Han är alltså långt inne på sitt suparhalvår nu och nog märks det. Inte på intellektet och bettet i det han säger - han sågar de som sågas bör med motorsåg - utan på allmänna intrycket: rund mage, käpp vid sin sida och sitter och grymtar när andra talar. En underbar föreställning:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Grym match av er igår. Var lite orolig för att ni skulle vara för intensiva. Vi har tappat lite - kanske på väg ner i en svacka. Starkt iofs att komma tillbaks men det är mer er ineffektivitet som ställer till det. Efter första två borde ni lett med tre eller fyra mål.

Kommentera