Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1600801

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Apropos proportioner. 

Jag skrev ju att det var starkt av Warulfven att få hem Magnus Nygren, en fin ersättning för de usla jänkare Jörgenjönsson hade plockat till Ulfven. 

Men nu går Ulfvarunkarna Ros och Wennergren ut och påstår att "Messias är hemma, nu får vi gamla Ulfven igen!".

Vilket är patetiskt. 

Jag, som till skillnad från nämnda och självutnämnda s k experter, kommer ihåg det jag sett vet exempelvis att Warulfven ifjol hade såväl Nygren som Chris Lee och Alexander Salak i försvaret men det räckte inte alls till mot Luleå Hockey i semifinalen då vi fick Ulfva-försvaret att avslöjas som omständigt, stillastående, oorganiserat, och hjälplöst. 

De har i år ett ännu sämre försvarsspel och att de tar hem Nygren är visserligen bra men räcker inte alls till för att lyfta Ulfven speciellt högt. 

Warulfven har väldiga brister lite överallt och kommer inte tillbaka som ett lag som abbonnerade på finalplatser i stort sett under ett decennium. Den tiden är förbi. När det var som jävligast då beslutade jag att "de enda som kan besegra Warulfven är Warulfven själva" och mycket riktigt är det exakt vad som hänt. Uppblåsta, egoistiska, självgoda och mygliga i kombination med en publik och supportrar som man skämde bort på sådant sätt att allt utom Le Mat var ett misslyckande, var vägen till undergång.

Hoppas den färden inte tar slut förrän Ulfven fått ta steget ned till Allsvenskan och då tycker jag att vi andra tar upp Ulfvens kontinuerliga förslag att "stänga elitserien/SHL". 

Vi andra är ju överens om att SHL inte ska stängas, men vi kan ju vara vänliga nog att acceptera en kompromiss. Genom att stänga SHL för Warulfven.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Glädjer mig för övrigt att vi inte kallas för Fusklunda av herr Savage. Köplustan fungerar ju rätt bra. Är det Rönnbergs intåg som fått klubben från Götet att återfå lite glans?
Kommentera