Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1600813

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Glädjer mig för övrigt att vi inte kallas för Fusklunda av herr Savage. Köplustan fungerar ju rätt bra. Är det Rönnbergs intåg som fått klubben från Götet att återfå lite glans?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Nej, det är att ni sparkade Dahlén. Den mygelgubben var vidrig och speciellt hans ledning av laget när ni spöade oss i kvarten, medan Patrik Höjdhopparen Sjöberg visade ut Obsut för ingenting och höll honom kvar till ni fått 3-0, väl hjälpta av det klockglappande sekretariatet*

*den där nissen lovade man ju göra sig av med när han sänkt Warulfven för många år sedan men han har varit kvar, stått bakom fortsatta affärer, och senaste matchen satt han där som vanligt. Så vem vet;-)

De där mygelfasonerna har jag inte sett sedan Dahlén åkte ut så jag ser inte längre något fuskande, har därför släppt namnet. 

Värsta Köplustan kan man dock behöva se motverkas en längre tid innan det kan släppa. Med alla intäkter från välfylld hemmaarena i landets näst största stad utan konkurrens på hockeyfronten, har ju penningpåsen varit välfylld och man har köpt så mycket så länge, att man ibland verkar ha stått med 5-6 femmor innan säsongstart, bara för att sparka iväg några. Att man dessutom vanligen haft flera huvudtränare på avlöningslistan - de flesta sparkade - är ett tecken i samma anda. Mest tragiskt, om jag vore Lustasupporter, är ju faktiskt att Lustan väldigt ofta haft landets bästa junisar men de flesta av de har fått gå till andra klubbar medan Lustan fyllt på med dyra inköp.

OK, redan innan Rönnberg kom förklarade man ju nya direktiv och satsning på egna spelare och det har ju fortsatt. Att man nu seglar på andra plats tyder ju på att det varit klokt tänkt. Kanske är ni framma till våren och kan knäppa Schleffte om Le Mat, kanske tar det längre tid. Men fortsätter det så får jag väl släppa det Lustiga namnet så småningom. En klok ledare skulle fortsätta lägga allt överskott på att utveckla t o m ännu bättre junisar, i VGR där ni får behålla dem, och på så sätt ordna landets bästa lag. Men vi andra är ju förstås glada så länge ni inte insett det utan mer ser hockeyn som en avkoppling i väntan på att sparkbollen ska starta till våren;-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
MooDoo har ledningen efter första perioden med 0-1 och vinner till slut matchen med 1-4. Det är satsestetiskt tämligen klarlagt med oomkullrunkeliga fakta. Kom ihåg var ni läste det först, mot MooDoo-röd bakgrund! 
Kommentera