Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1600900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Satt och klurade på Fabbe som straffskytt sedan slog uturen och missfyltet knock på oss. F-n
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang: Vad säger du om Berguvens räddning på Richie Regehrs skott i förlängningen?

Regehr i slottet, laddar för ett slagskott. Mellan Rautio och Regehr står landslagsjanne och skymmer det mesta, men Regehr syns delvis, från Rautios utsiktspunkt, till höger om landslagsjanne, sp Rautio ser att klubben höjs och skott kommer. 

Men Regehr skjuter skottet till höger om landslagsjanne, dvs från Rautio går skottet till vänster om janne och det är fullständigt omöjligt för honom att se skottet och inte heller var det kommer förstås.

Och det är perfekt. Det sitter i krysset till vänster om Rautio. Vet inte om Regehr såg att det fanns lucka där eller om skottet bara blev perfekt ändå.

Och precis när det avgörande målet sitter...så sitter det inte. Inte i målet iaf. Men i David Rautios plock. Han har räknat ut att det kommer nog ett skott där så det plockar jag.

Fy fan, det inte bara bör vara veckans räddning. Det är årets räddning.

David är i fruktansvärd god form just nu och bättre än han någonsin varit.

Nesliga mål, skott som styrs av fri spelare framför målet där backarna borde vara rejäla att rensa bort folk. Speciellt 1-2 var retligt, där det ändå fastnade på benskyddet, men rullade över.

Nåja. På något sätt har vårt offensiva spel visat tecken på att kunna lossna, och vaktandet är helt oklanderligt. Nu är det bara vårt försvarsspel, det som varit vår främsta fördel senaste åren, som behöver förbättrats. Men väsentligen är det bra förutom då att några av Asplövenjunisarna inte fixar det de ska göra utan ställer till med retliga, målgivande och matchavgörande misstag. Idag var såväl Cehlarik som Kukan orsaken till extremt korkade tabbar med mål baklängesmål som följd. Utan dessa hade vi tagit tre poäng. Får hoppas att dessa rookietabbar slipas bort till våren.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang: MooDoo var mycket mer imponerande i 4 mot 4 och inte konstigt att veta att de vunnit sex suddar, förlorat 0. 

Nå, hyggligt spel från Luleå iaf och inte så konstigt att de två målen kommer efter grova missbedömningar av a) Cehlarik och b) Kukan - spelare som gjort matchavgörande misstag förut.

Kommentera