Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1605106

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Pungen har 5-1 på Gnaget efter två perioder. Har inte Gnaget hajat att man måste satsa allt på att neutralisera förstafemman hos Pungen? 

Jodå, det har man hajjat och gjort. Men Gnaget är så ihåligt att när de gör det jobbet har de inga spelare kvar och faktum är att samtliga Pungenmål har gjorts av andra spelare, förstafemman har inte satt en enda puck idag. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hm, nu får vi reda på vad HV:s desperationsåtgärd blivit.

Man sparkade bedrövlige Dahlén. Tog in Sorgny, som väl inte hängt med på hockeyn senaste decennierna, och han förklarade att från och med nu ska ni spela man mot man hockey. Sedan stack han iväg och lät en junistränare ta över närmsta fyra matcher.

Elias Fälth i intervju minför tredje perioden. Jo, det känns konstigt. Numera är det ju bara ryssarna som spelar man mot man i hockeyvärlden. 

Man börjar undra om HV ska fixa detta...

Just nu lirar man borta mot Öret, 4-4 i tredje perioden. Hinner Öret få in 5-4 innan fredrik hest ljuder tar Öret över HVs plats ovan strecket. 

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Läser att småkronorna fått förstärkning till junis-VM, plockat in några spelare från NHL. Då måste de skicka hem några från laget och bl a har man valt någon Lundmark eller Marklund, eller vad han nu hette. En spelare från Schtaan förstås.

Denne Schtaan-spelare svarar genom att förklara junisledarna för inkompetenta och som hämnd kommer han nu att "bojkotta" junis-VM, genom att inte titta på matcherna...

Låter som att det är något typiskt Schtaan, det där. Har de inte någon spelare som totalbojkottar storkronorna också? Plus att Schtaan är ju "för bra för SHL" och borde spela i KHL...dessutom anser man tydligen att alla svenska landslag, junisar, seniorer, damer, ja allt, bara ska bestå av SkAIK-spelare. 

Visst går det bra för SkAIK nu. Men den där inbilskheten kommer att bli SkAIKs fall. 

Tror att Skogs och Klingberg lämnade SkAIK eftersom de inte ville vara med i sektmentaliteten, den där som säger att allt vad SkAIK gör är rätt. För annars säger man att kryvarpätarrna i Schtaan ljuuuuuger.

Den här världen, ibland är den så konstig, den är jättekonstig.

WE shall over-co-o-ome....

Redigerad kommentar

Kommentera