Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1617061

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Ojojoj,

innan kommentar om vår egen match ser jag att Pölsan vunnit borta mot Warulfven med 0-2 och att den kvartsfinalen alltså fortfarande lever. Men Warulfven har 3-1 och behöver bara vinna en enda match till av tre för att vara segrare så det är klart att man har ett väldigt försprång - inget lag har som sagt vänt på 0-3 underläge i slutspelet. Å andra sidan hade som sagt inget vänt på 0-2 underläge innan just Pölsan gjorde det mot oss i finalen 1993. 

Jag är inte alls helt säker på att Ulfven kommer till semi. Jag tror nämligen att både Ulfv och Pölsa är riktigt starka och kanske är de båda potentiella vinnare av Le Mat (Le Mans, för eventuella SkAIK-läsare) och dessa lag har nog styrka att vända på vad som helst. Och om jag ska utnämna något lag som är det värsta/bästa på att aldrig ge upp utan alltid gå in och förbi kaklet måste det bli Pölsan. Inte bara måste bli, utan helt klart och utan konkurrens bli Pölsan. 

Så Warulfven måste nog se till att knyta åt säcken snabbt nu för Pölsan kommer bara att bli värre och värre och tas med för varje match de vinner och ju närmare de kommer. Match i den Gävliga arenan på måndag och tar Pölsan den åker de till Karlstad därefter för att på onsdag kvittera. Och i så fall blir det en helt avgörande i den Gävliga arenan....*ryyyyysa*....

Nu har jag inte sett dagens match men jag kan läsa mig till att Pölsan fick spela PP i två minuter men boxplay i F J O R T O N minuter! Eftersom jag inte sett matchen vet jag inte varför men låt mig erkänna att när ligan trodde att en fjärde vid 3-0 i matcher inte krävde Vinnerborg eller Rönnmark utan man nöjde sig med att skicka fri-Sören och Nord dit....då undrar jag om det inte förklarar saken. Jag har vare sig läst på hockeysidor eller media så jag vet inte, men nog misstänker jag en Sören-effekt till motsatsen bevisats. Med så mycket box otroligt imponerande att hålla nollan och vinna borta med 0-2. Nu har det ju varit jämnt skägg i tidigare matcher också och 3-0 för Ulfven speglade ju inte alls det som utspelats men undrar om Pölsan kan komma att få kontroll på Ulfven nu? Annars har ju Warulfven för vana att alltid vinna mot Pölsan i slutspelet. Jaja, ny match på måndag!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: jag gav järnet på Lulefans läktare indag. Någon stal min orginalhalsduk från 83/4. Känns sjurt men vi vann. Allt är inte tillfylles men får väl blicka framåt utan min långrandiga halsduk. Trots allt, Luleå gar tappat två och tre måls underlägen men Läjkers har tappat 2-0 i matcher
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Nopp vi fick spela PP ca 40 sekunder!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skönt att ni kunde vinna till slut och kvittera mot luftslott läjkers vi hade förövrigt domarna emot oss i hela matchen ska jag vara helt ärlig så var det pinsamt att se domarna ikväll och hoppas detta kommer att tas upp på något sätt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kul match att titta på. Mycket mål. Jävligt mycket mål. Sådant är vi inte bortskämda med i vår übertråkiga serie.

Alltså för den som inte hejar på vare sig helveteshundarna från Östergötland eller supervackra idolhjältarna från Göteborg så är serien målsnål med ett lag som lirar och ett annat som hakar, trippar allt som rör sig.
Kommentera