Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1621634

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Ja, jag har ju förmånen att i efterhand bedöma facit;-) Hoppas att jag därigenom underskattat Osten och att han värvat fint från Allsvenskan och Pölsan, även om man inser att Eversberg skulle varit bra-att-ha men blev för bra-för-att-ha. Kommer ihåg att Rönnberg lyckades få upp en fin junisback som efter påskrift i stället drog till Chicago och skaffade sig ring:-) Ibland värvar vi FÖR bra.

Nåja. Idag hävdas det att i morgon presenterar Osten Daniel Larsson.

Jag är lite kluven där. Daniel har ju så många år varit så ivrig att attackera Luleå Hockey att han känns nästan som en ökänd brännvinsjournalist från Schtaan 13 mil söder om Luleå. Och därför har jag skrivit en hel del skit om honom. Svårt att dra streck där.

Men jag hoppas verkligen - om det nu stämmer - att Daniel kommer ur den gröna garderoben med en rejäl pudel i så fall. Känns som nödvändigt för att dra streck och tror inte att jag är ensam om den tanken.

Daniel och Mark i så fall? Två f d Djurgårdsvakter som blir vakter i Luleå? Tänka sig. Även om Joel är vår egen Luleågrabb är han förstås ung och det tar sina år för vakter att växa ut. Både Daniel och Mark är ju tämligen färdiga och båda bör kunna leverera på hygglig nivå, chansen att någon gör det på mer än hygglig ökar förstås. 

Är detta sant - och det är det väl - är det förstås en förstärkning för vaktandet. Om det stämmer.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Hehe, en ödets ironi, att just D "Tränarn-sa-fel-saker-åt-mig" Larsson skulle komma tillbaka, efter alla dräpor du riktat mot honom här!! :-)

Däremot tror jag att en annan Daniel, han Z , kan bli riktigt bra! Har sett han en del i Räöougle, målfarlig, kan bli riktigt bra! Skulle vilja sett honom i MoooDooismen.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Håller med om Larsson. Känns inte alls bra av de orsaker du så många gånger beskrivit. Vad har klubben för planer för Lassi och Ward då? Dela på sysslan i Happis eller Lassi till Löven i Umeå (som det ryktas lite om)? Eller kan Owoya vara på väg bort? 

Tänk tanken att det blir Lassi och Larsson är de som ska vakta och att Lassi visar sig vara klar etta. Larsson tjurar väl ihop då som han brukar... Uttalar sig i media om hur orättvisa alla är osv. Inget är i alla fall hans fel.

Nej fattar inte vad en barnslig medelmåtta ska göra hos oss när vi har två unga bra målvakter på väg uppåt.

Kommentera