Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1627946

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jobbigt för Trottoarkanten att ha ledningen hela matchen och bli kvittrade med tio minuter kvar och förlora i slutminut. De har nu blivit påminda om den äldsta av hockeysanningar, den gamla djungellegenden som förklarar att

                  Warulfven är Warulfven

Sammantaget var det väl en preimärimgång med väntade slutresultat. Men nog tänker man att dte måste ha varit jobbigt för MooDoo att förlora hemma mot Öret - de två lag som många tror kan få fightas om sistaplatsen - sedna man vunnit skotten med 32-20 men förlorar med 1-3 och säkraste kortet Ullmark öppnar serien med 85% räddningar; nu såg jag inte matchen ordentligt så svårt att veta närmare om detta.

Hur som helst är det slående att efter första omgången har vi en serietabell som ser förvånansvärt identisk ut med den som många tippat som slutresultat, med den skillnaden att Öret ligger tvåa och Pölsan sist, men det förklaras ju av vilket motstånd de hade.

Dessutom ligger Luleå före Apan och ju längre vi får se det i serien känns det bra:-)

Fast som de flesta vet behöver man vända en runda till alla mött varandra innan man kan göra några bättre prognoser om hur serien kommer att sluta. Vi får vänta till mitten av oktober alltså.

Själva möter vi Warulfven borta på lördagkväll. En Warulfv med Anton Hedman, Linus Persson och Daniel Gunnarsson...

Lite svårt att veta var Ulfven står och hur matchen kommer att gestalta sig. Har känslan av att det är rätt mycket fysik mellan båda lagen i år och att det kan komma att påverka matchen. Trevligt om alla bufflar på varandra så kan Zaar åka igenom hela bunten och avgöra bakom Fredrik PeeWee.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hm läser Apans roster på svenska hockeyförbundet. 

Apropos att försöka vara internationella med hammondorglar och lag namn som stingheads, kan man förstås inte använda svenska titlar utan nu ska det vara swinglish och fint!

Apans lista över team officials är längre än spelarlistan nästan. Dessutom vet man inte vad titlarna på engelska betyder på svenska.

Lagets naprapater presenteras som "physiotherapists".

Det betyder sjukgymnast.

Laget har visserligen en sjukgymnast men eftersom det var upptaget får han bli "physician".

Som betyder läkare.

Men laget har ju en läkare som, eftersom den titeln var upptagen hipsvips får bli "doctor".

Vilket normalt är en akademisk titel för den som skrivit en avhandling. Såvitt jag känner till har Karin Rundblad inte disputerat men vad gör det i Apschtaan där den som kan hantera kulramen med sex fingrar av kamraterna beskrivs som "Einstein".

Nåja. Vad kan man vänta sig av en förening som beskrivit Jimmie Eriksson och Lee Goren som hockeyspelare?

Fan, så elak jag är. Antagligen måste jag kompensera att jag helt riktigt skrev så uppskattande om Aplaget efter matchen;-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Har undrat varför man inte hört om några nya köp av Lasse Bagdad-Bob J ett tag nu men här serverar media honom och eftersom han kopierat Luleå så länge kanske det är hög tid han letar efter stjärnor i allsvenskan. Länkat hittar vi hans nästa offer.

20 år och jag tror att han kan ha spelat match mot Apan i SHL i fjol och då har han ju lärt sig Apsystemet och fått värdegrund och kan beskrivas som en egen produkt av Bagdad-Bob. Frågan är bara hur mycket flis Bagdad får lyfta fram för att Gnaget ska hugga?

Kommentera