Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1627956

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hm läser Apans roster på svenska hockeyförbundet. 

Apropos att försöka vara internationella med hammondorglar och lag namn som stingheads, kan man förstås inte använda svenska titlar utan nu ska det vara swinglish och fint!

Apans lista över team officials är längre än spelarlistan nästan. Dessutom vet man inte vad titlarna på engelska betyder på svenska.

Lagets naprapater presenteras som "physiotherapists".

Det betyder sjukgymnast.

Laget har visserligen en sjukgymnast men eftersom det var upptaget får han bli "physician".

Som betyder läkare.

Men laget har ju en läkare som, eftersom den titeln var upptagen hipsvips får bli "doctor".

Vilket normalt är en akademisk titel för den som skrivit en avhandling. Såvitt jag känner till har Karin Rundblad inte disputerat men vad gör det i Apschtaan där den som kan hantera kulramen med sex fingrar av kamraterna beskrivs som "Einstein".

Nåja. Vad kan man vänta sig av en förening som beskrivit Jimmie Eriksson och Lee Goren som hockeyspelare?

Fan, så elak jag är. Antagligen måste jag kompensera att jag helt riktigt skrev så uppskattande om Aplaget efter matchen;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Tja

Såg matchen och satt perfekt för att se att Schläfftes andra mål skulle aldrig blitt godkänt... Lule vann teket perfekt. Bak till back (tror det var Näkyvä) som fick slashíng på klubban och tappade puck. Schläfftäspelarn som slog på klubban fick tag i puck och kastade in på mål och resten vet ni...

Inte så konstigt att inte domarn blåste! Frisören Persson hade väl luggen ivägen eller så kollade han med de Schtaan-ögon som alla vet att han har... Undra om Frisören och Klockare är tillsammans?!? 

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det där med "physician" och "doctor" kan man ju knappast lasta klubben för utan nötterna på förbundet...Skellefte var ju inte ensam om det utan också Köplustan Trottoarkanten å MooDoo var bland de drabbade...fast å andra sidan så visste du det redan men eftersom Skellefte hade dom uppgifterna så naturligtvis var du tvungen att ta upp det,va? ;)
Kommentera